Paraview, spirituele beurs Ahoy Rotterdam

Hoi allemaal! Het weekend van 14 en 15 november 2015 zal ik aanwezig op de spirituele beurs Paraview in Ahoy Rotterdam voor paranormale readings. Wat kun je doen en vragen tijdens een reading? Wat niet eigenlijk? In feite kunnen alle vragen gesteld worden. Ik zal hierop antwoord geven door de ingevingen van boven, mijn gidsen, jouw gidsen en natuurlijk jijzelf en jouw energie. Vragen die veel voorkomen zijn blokkades in het karakter of fysieke klachten. Maar mensen komen ook bij mij voor simpelweg een helderziende blik. Wat voel ik bij gebeurtenissen die vroeger in jouw leven zijn gebeurd? Mag ik het voor jou vragen aan een geliefde overledene? Veel mensen komen bij me voor het afsluiten van een periode, waar vaak het verlies aan gepaard gaat. Sommige mensen hebben blokkades door negatieve/ zwarte energie/ magie en kwade/ boze geesten/ bakru, daar kan ik je ook bij helpen.

Ontwikkelen van jouw gaven

Men is ook aan het juiste adres om puur en alleen te komen ontwikkelen (een consult met een combinatie van bovenstaande en willen ontwikkelen kan natuurlijk ook). Ik kan je vertellen wat voor gaven jij hebt. Denk aan helderzien, heldervoelen, helderhoren, helderweten, etc.. Of misschien heb je wel iets met het spirituele en dieren. Vaak weet je het zelf wel, maar we kunnen spuien over de ontwikkelingen van jouw gaven!
In mijn eigen praktijk in Ridderkerk/ Rotterdam te Zuid-Holland geef ik naast hypnose en readings ook trainingen of coaching voor het ontwikkelen van jouw gaven. Kom gerust vrijblijvend informatie vragen of maak gebruik van de gratis intakes voor trainingen, coaching en/ of hypnose.

Adres

Voor het adres van de Paraview Ahoy Rotterdam, kijk op www.paraview.nl
paraview
Tot gauw!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paraview, spirituele beurs Ahoy Rotterdam”