Paranormaal Alternatief (beurs) in Rijswijk!

paranormaal

Lieve allemaal!

Dit weekend ben ik aanwezig op de grootste paranormale beurs van Nederland, zo zeggen ze. De spirituele beurs Paranormaal Alternatief in Rijswijk! Geniet hier van de vele kraampjes met leuke spullen, zoals edelstenen en tarotkaarten en de rijke keuze aan mediums en paragnosten om te consulteren. Zelf zit ik er weer met mijn eigen stand van Witte Wolf om jullie vragen dit weekend te woord te staan! Ik kijk er alweer erg naar uit.

Mijn soorten consulten op de beurs

Ik bied twee soorten consulten op Paranormaal Alternatief en de andere beurzen.

Het ene is een algemeen en een wat groter consult. Hierin kun je van alles vragen van verleden tot toekomst, negatieve (zwarte) energieën om jou heen en (huis)reiniging en kwade geest verdrijving, overleden geliefden en vragen over jouw welzijn. Wees niet bang om je vragen te stellen. Ook als je denkt dat er geen antwoord op te krijgen is, kun je het altijd proberen te vragen.

Het andere consult is een gids-ontmoeten consult. Het spreekt eigenlijk voor zich. Ik kan je op dat moment twee opties geven en je helpen bij het maken van een keuze tussen de twee.
Optie 1 is een passende oefening uitgeven die jij thuis uit kunt voeren om zelf je gids te ontmoeten. Zo’n ervaring is erg bijzonder en brengt jullie automatisch al iets dichter bij elkaar. Het is volledig veilig. Als je er achteraf niet uitkomt kun je natuurlijk altijd nog mailen. Je kunt dan altijd regressietherapie of reïncarnatietherapie overwegen! Dan kun je je gidsen en vorige levens herbeleven.
Optie 2 is een gids omschrijving over jou gids van mij. Ik kan je vertellen wat zijn taak is in jouw leven, wat je band met hem of haar was in je vorige levens en hoe hij of zij eruit ziet. Ik kan ook voor je kijken hoe deze gids het liefst van communiceren houdt. Is het via dromen of via tekens? Of misschien iets heel anders? Je kunt mij ook altijd vragen om een boodschap van hem of haar!

Adres

Kijk voor het adres en routebeschrijving van Paranormaal Alternatief Rijswijk op www.spiritueelalternatief.nl
p.alternatief

Tot dan!

Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormaal Alternatief (beurs) in Rijswijk!”