12 en 13 december 2015 paraview, spirituele beurs Tilburg

Astrologisch weerbericht van oktober 2019 spirituele

Lieve allemaal, op 12 en 13 december 2015 kunnen jullie me weer consulteren voor een spirituele reading op de Paraview in Tilburg. Tijdens dit consult kunnen we over jouw hooggevoeligheid ofwel hoogsensitiviteit praten en hoe daarmee om te gaan. We kunnen hebben over het afschermen en aarden van jezelf als je bijvoorbeeld merkt dat je snel andermans problemen onderneemt. het kan ook zijn dat jouw omgeving niet langer meer goed voor jou is en dat hier veranderingen in dienen te worden doorgebracht. Je kunt mij natuurlijk ook tijdens de paranormale reading vragen of je zelf gaven hebt en hoe je deze kan oefenen.

Zit je te denken aan extra sessies over hoe je dit kan oefenen of hoe je jezelf het best kan afschermen, dan kunnen we het daar ook over hebben. Je kunt namelijk in Praktijk Witte Wolf coachingsessies van mij te ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld jezelf afschermen of je gaven te ontwikkelen, zoals helderhoren.

Voor sommigen is het probleem loslaten. Ik kan je hier praktische handvatten voor bieden waardoor je energetisch dingen los leert laten, maar soms heeft men ook afsluiting nodig met een laatste vraag aan een overledene geliefde. Daar kun je ook voor terecht op de beurs. Of misschien ben je op zoek naar wat hypnose en regressietherapie te bieden hebben in plaats van een spirituele reading. Dan dient de beurs een laagdrempelige stap om vragen te stellen over mijn eigen praktijk in Boskoop in Zuid-Holland. Met hypnose kan je veranderingen aanbrengen van jouw al dan niet chronische lichamelijke en geestelijke klachten. Soms is hiervoor wederom loslaten nodig, maar ook rust in jezelf vinden of jezelf liefhebben. Er is vaak voor bijvoorbeeld niet kunnen stoppen met roken een emotionele gebeurtenis ten grondslag. Een klik hebben met de hypnotiseur is erg belangrijk, dus kom vooral even langs.

Het komt ook voor dat men last heeft van negatieve energieën of boze geesten om zich heen. Ik kan je tijdens de spirituele reading leren hoe je dit verdrijft, maar soms is het nodig om dit te laten doen door mij tijdens een privé afspraak. Ik zal je hier eerlijk over inlichten.

Adres

Deze Paraview wordt gehouden in Tilburg. Voor een routebeschrijving, kijk op www.paraview.nl
paraview

Tot gauw!

Groetjes Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “12 en 13 december 2015 paraview, spirituele beurs Tilburg”