Paranormale beurs in Gorinchem op 23 en 24 januari 2016

paranormale

Lieve allemaal. Dit weekend van 23 en 24 januari ben ik weer aanwezig op de paranormale beurs in Gorinchem. Je kunt aan mij als paragnost zijnde een consult nemen. Je kunt vragen stellen over veel negativiteit die jij om je heen voelt en wat we hieraan kunnen doen. Dit kan uitmonden op een paar handvatten of verwijdering van een boze entiteit of kwade geest in een andere afspraak.

Je kunt natuurlijk ook weer je vragen stellen over geliefde overledenen en je gidsen. Via automatisch schrift kan ik je hiermee helpen. Ik help je graag met het opklaren van onopgeloste zaken! Ook voor vragen over je gezondheid kun je bij mij terecht. Soms komt dit letterlijk van je omgeving en neem je dit over door je hooggevoeligheid of heldervoelendheid. Dit kunnen we oplossen via praktische aangemeten handvatten. Het kan ook zijn dat de fysieke en geestelijke problemen inderdaad wel van jou zijn en afkomstig zijn vanuit jouw onderbewuste. Dit is met hypnose en/ of regressietherapie (=terug naar vorige levens) aan te pakken.

Buiten dit alles kan ik je ook een kleine kijk in de toekomst geven en je helpen met welke richting je op wil met je leven. Wat past er nu bij jou en waar liggen je talenten? Waar moet je op letten?

Zelfregie en het paranormale

Ik zal je niet alleen de antwoorden geven op de vragen waarop jij antwoord wil, maar je ook leren hoe je zelf aan de slag kunt met jouw gaven. Wat is nou leuker dan dat? Ik geloof namelijk dat iedereen gaven heeft! Als je er zelf alvast over nadenkt kun je al voor jezelf nagaan welke gave jij het meest ontwikkeld hebt. Helderziend zijn, heldervoelend, helderhorend, etc.. Denk aan veel dromen, wat duidt op helderziendheid of in een kamer meteen voelen wat voor sfeer er hangt, wat duidt op hoogsensitiviteit.

Naast het leren omgaan met jouw gaven kun je ook bij mijn praktijk in Ridderkerk/ Rotterdam Zuid-Holland terecht voor coachingsessies. Hierin kun je bijvoorbeeld leren hoe je ook kunt readen en healen of hoe je je kind wat beter af kunt schermen.

Adres

Het adres van de paranormale beurs Gorinchem staat op www.paraview.nl

paraview

Graag tot op de Paraview in Gouda!
Liefs,
Desiree Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormale beurs in Gorinchem op 23 en 24 januari 2016”