Spirituele beurs 16 en 17 april 2016 in Breda

spirituele beurs

Hoi allemaal! Het weekend van 16 en 17 april 2016 ben ik weer als paragnost en medium zijnde aanwezig op de spirituele beurs Paraview in Breda voor paranormale readings. Je kunt vragen stellen over je gaven zoals helderzien of helderhoren. Met wat leuke trucs kun je hier steeds meer en meer de baas over worden en voor leuke dingen inzetten, zoals een sollicitatie. Of weet je überhaupt nog even niet waar je wil werken en waar je goed in bent? Met een reading kan ik via jouw energie en die van jouw gidsen kijken wat jouw talenten zijn, en ook valkuilen.

Ook voor jouw kind

Vergeet niet dat je ook naar mij kunt komen als je merkt dat jouw kind overprikkeld is bijvoorbeeld. Ik kan hem/ haar leren aarden en afschermen en jou uitleggen hoe je dit in de gaten kunt houden.

Het kan ook zijn dat je eigenlijk heel benieuwd bent naar personen waar je erg verbonden mee bent. Zit er een vorig leven aan ten grondslag? Moet er iets uitgepraat worden? Of is de relatie die je hebt eigenlijk niet zo goed meer voor je. Kom gerust een professionele opinie vragen in het consult.

Heb je eigenlijk het idee dat er puur in jezelf iets zit dat geblokkeerd is, zoals moeilijk kunnen afvallen of het hebben van een verslaving zoals (stoppen met) roken, dan kun je bij mijn praktijk terecht voor een hypnose. Dit is in Ridderkerk/ Rotterdam Zuid-Holland. Maak even een kort kennismakingsgesprekje op de spirituele beurs en kijk of we een klik hebben met elkaar. Alleen dan werkt een hypnose namelijk het beste.

Heb je het idee dat je wordt lastig gevallen door negatieve/ zwarte energie/ magie of een boze geest/ bakroe? We kunnen het over verdrijving hebben.

Adres

Voor de routebeschrijving van de spirituele beurs in Breda, kijk op www.paraview.nl

paraview

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Spirituele beurs 16 en 17 april 2016 in Breda”