Paraview, paranormale beurs 4 en 5 juni in Gouda

Beste allemaal. Het weekend van 4 en 5 juni 2016 zal ik weer aanwezig zijn op de Paraview, paranormale/ spirituele beurs Gouda. Hier kun je een consult kunt nemen bij mij als paragnost zijnde. Kom gerust je vragen stellen over jouw gezondheid of die van je naasten. Vergeet ook niet dat je mij vragen kunt stellen over hoe het nu gaat met jouw overleden geliefden aan gener zijde. Misschien zijn er nog zaken die opgeklaard moeten worden waar ik jou graag bij wil helpen.

In dit zelfde consult kun je natuurlijk ook vragen over jezelf stellen en jouw eventuele hooggevoeligheid of heldervoelendheid. Ga maar eens na, ben je wel heel gevoelig voor bepaalde situaties of bij bepaalde mensen? Neem een foto mee en ik kan je uitleggen wat er aan de hand is en wat je eraan kan doen. Soms is een oefening om je te leren aarden aan voldoende. Ook kan ik je een kleine kijk in de toekomst geven en je helpen met welke richting je op wil met je leven.

Zelfregie

Ik zal je niet alleen de antwoorden geven op de vragen waarop jij antwoord wil, maar je ook leren hoe je zelf aan de slag kunt met jouw gaven. Wat is nou leuker dan dat? Ik geloof namelijk dat iedereen gaven heeft! Als je er zelf alvast over nadenkt kun je al voor jezelf nagaan welke gave jij het meest ontwikkeld hebt. Helderziend zijn, heldervoelend, helderhorend, etc.. Denk aan veel dromen, wat duidt op helderziendheid of in een kamer meteen voelen wat voor sfeer er hangt, wat duidt op heldervoelendheid. Je kunt bij mij ook terecht voor boze geest verdrijving en het weghalen van zwarte magie.

Naast het leren omgaan met jouw gaven kun je ook bij mijn praktijk in Ridderkerk/ Rotterdam Zuid-Holland terecht voor hypnose of regressietherapie. Hiermee leer ik jouw onderbewuste en bewuste weer samen te werken waardoor verschillende soorten emotionele klachten en fysieke klachten kunnen worden opgelost. Denk ook bijvoorbeeld aan stoppen met roken en afvallen!

Adres

Het adres staat op www.paraview.nl

paraview

Graag tot op de Paraview in Gouda!
Liefs,
Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paraview, paranormale beurs 4 en 5 juni in Gouda”