Paraview, parabeurs Spijkenisse 11 en 12 juni 2016

paraview

Lieve allemaal. Dit weekend ben ik weer aanwezig als medium op de paranormale/ spirituele beurs Paraview in Spijkenisse waarbij je een reading of consult kan nemen bij mij. De vragen die je hebt kunnen over paranormaliteit gaan maar ook over jouw dagelijkse werkleven. En negativiteit weghalen.

Kom je vragen stellen over jouw manier van leven tijdens een consult met mij. In een reading kan je van alles vragen. Je kunt vragen stellen over jouw verleden en toekomst. Denk hierbij aan vragen over werk, paranormaliteit en negatieve entiteiten en boze geesten verdrijven, het reinigen van negatieve energieën bij jezelf of je huis, je gave zoals helerhoren, trauma’s, spirituele ervaringen, noem het maar. Je kunt ook terecht voor je eigen groei en ontwikkeling, ook met betrekking tot jouw eigen gaven. Ik kan je eveneens leren hiervoor af te schermen zodat je op een gebalanceerde manier gebruik kan maken van jouw gaven. We kunnen samen werken aan dingen loslaten, soms kan dit zijn door een mooie boodschap vanuit gene zijde of juist dingen weer aanpakken.

In een reading zoom ik in op jouw energie. Dit houdt in dat ik daarmee op jouw karakter en blokkades invoel en je hier vandaan kan vertellen op welke manier je de zelfregie over jouw leven weer het beste terug in jouw handen krijgt. Overweeg je het om hypnose en/ of reïncarnatietherapie te nemen in mijn praktijk Witte Wolf te Boskoop/ Rotterdam Zuid-Holland? Je mag gerust vrijblijvend informatie hierover vragen! In mijn praktijk werk ik met hypnose met als doel om jou en jouw onderbewuste (weer) samen te werken om de blokkades in je leven aan te pakken.

Adres

Wil je graag langskomen op Paraview? Je bent welkom op de zaterdag en de zondag! Kijk voor het adres en de routebeschrijving voor Paraview Spijkenisse op www.paraview.nl

paraview

Tot dan!

Groetjes Desiree,
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paraview, parabeurs Spijkenisse 11 en 12 juni 2016”