Boten

Paraview, parabeurs Spijkenisse 11 en 12 juni 2016

Lieve allemaal. Dit weekend ben ik weer aanwezig als medium op de paranormale/ spirituele beurs Paraview in Spijkenisse waarbij je een reading of consult kan nemen bij mij. De vragen die je hebt kunnen over paranormaliteit gaan maar ook over jouw dagelijkse werkleven.

Kom je vragen stellen over jouw manier van leven tijdens een consult met mij. In een reading kan je van alles vragen. Je kunt vragen stellen over jouw verleden en toekomst. Denk hierbij aan vragen over werk, paranormaliteit en negatieve entiteiten en boze geesten verdrijven, het reinigen van negatieve energieën bij jezelf of je huis, trauma’s, spirituele ervaringen, noem het maar. Je kunt ook terecht voor je eigen groei en ontwikkeling, ook met betrekking tot jouw eigen gaven. Ik kan je eveneens leren hiervoor af te schermen zodat je op een gebalanceerde manier gebruik kan maken van jouw gaven. We kunnen samen werken aan dingen loslaten, soms kan dit zijn door een mooie boodschap vanuit gener zijde of juist dingen weer aanpakken.

In een reading zoom ik in op jouw energie. Dit houdt in dat ik daarmee op jouw karakter en blokkades invoel en je hier vandaan kan vertellen op welke manier je de zelfregie over jouw leven weer het beste terug in jouw handen krijgt. Overweeg je het om hypnose en/ of reïncarnatietherapie te nemen in mijn praktijk Witte Wolf te Ridderkerk/ Rotterdam Zuid-Holland? Je mag gerust vrijblijvend informatie hierover vragen! In mijn praktijk werk ik met hypnose met als doel om jou en jouw onderbewuste (weer) samen te werken om de blokkades in je leven aan te pakken.

 

 

Adres

Kijk voor het adres en de routebeschrijving voor Paraview Spijkenisse op www.paraview.nl

paraview

Tot dan!

Groetjes Desiree,
Witte Wolf

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS