Je gaven oefenen en leren omgaan met je gaven!

je gaven beurs

Lieve allemaal. Mijn standpunt is dat iedereen wel een gave in zich heeft. Bij de ene is het heldervoelen, de ander helderzien en weer een ander zelfs helderhoren. En zo zijn er nog wel een paar gaven. Hoe ga je precies met je gaven om en hoe beoefen je deze gaven?

Je gaven oefenen

Het is heel leuk en ook zeer gemakkelijk om je gaven te trainen om te kijken wat je ligt en hoe je ermee samen kan werken. Hier heb ik een paar leuke tips die ik zelf ook vaak gebruik:

  • Voordat je weggaat van huis, vragen in jezelf of aan je gids of je op tijd op je bestemming aan komt. Probeer altijd eerlijk je antwoord te voelen/ zien/ horen/ etc. Heb je het achteraf mis gehad? Ga na wat er mis ging. Heb je een onderbuikgevoel genegeerd? Ben je op het laatste moment op een andere manier gaan reizen? Wees kritisch, maar geniet vooral! Je kunt dit ook doen met vragen of je bijvoorbeeld een voldoende hebt gehaald voor je toets.
  • Ben je zenuwachtig over een situatie? Vraag je af wat die zenuwen voor je betekenen. Voor de één betekent het slecht nieuws, voor de ander betekent het enthousiasme. Ieder mens is uniek, dus probeer jouw eigen beleving te vinden en ontdek het gevoel dat je erbij krijgt. Leer je gevoel kennen en leer omgaan met wat je te wachten staat.
  • Is het typisch voor jou dat je vaak kippenvel hebt? Of het op typische momenten warm of koud krijgt? Ga na wat er op zo’n moment dan gaande is. Houdt dit desnoods bij op papier, om je ervaringen later terug te lezen en eventueel te vergelijken met je meest recente opvattingen.

Rode kaars magie resonantie versterking gaves

Nog meer oefeningen!

  • Focus je op een object met daarachter een witte achtergrond om aura’s zien te trainen.
  • Als je een situatie in jouw leven niet begrijpt, vraag simpelweg om een droom aan je gidsen of geliefde overledenen. Droom je niet makkelijk? Vraag om tekens!
  • Ontspan je voor een minuut of tien en vraag aan je gids om zich aan je te laten zien. Wees niet bang, een gids bestaat alleen uit liefde. Voelt het niet goed? Doe het dan vooral ook niet.
  • Ben je vaak bang op bepaalde momenten, zoals in het donker? Of denk je dat je schimmen ziet? Vertel jezelf regelmatig dat jij degene bent die leeft en jij de baas bent. Ook na jouw overlijden hoef je je geen zorgen te maken hoor, dan helpen je gidsen je :).
  • Kijk uit je raam en probeer in te voelen/ horen/ zien/ weten welke kleur de eerst volgende auto is die langs komt.

Je speciale kenmerken zijn van jou en jou alleen

Luister vooral niet teveel naar anderen. Niemand kan jou vertellen hoe je je gaven moet (be)oefenen. Zoals ik hierboven zei, voor de één betekent hetzelfde gevoel bijvoorbeeld goed nieuws, en voor de ander slecht nieuws. Niemand voelt hetzelfde, jouw gaven zijn de jouwe. Vergelijk jezelf ook niet met anderen; het begint en eindigt bij jezelf.

Wil je je gaven leren ontwikkelen op je eigen manier? Overweeg dan deze cursus!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Je gaven oefenen en leren omgaan met je gaven!

LEAVE A COMMENT