Paranormale beurs paraview september 2016 Den Haag- zuid

Lieve allemaal, op 3 en 4 september 2016 kunnen jullie me weer consulteren voor een paranormale reading op de paranormale beurs Paraview in de Uithof, Den Haag- Zuid. Tijdens deze reading kunnen we het bijvoorbeeld hebben over jouw hooggevoeligheid. Ben je snel emotioneel of neem je andermans problemen steeds met je mee? Dan kunnen we het hebben over het afschermen van jezelf en jezelf aarden. Maar ook niet onbelangrijk, hoe is jouw omgeving? Ben je echt zo gevoelig of heb je een paar mensen in je omgeving die niet goed voor jou zijn en niet het beste met je voor hebben? En ben jij zelf ook bezig met het spirituele en wil je meer weten over je gaven? Dat kan!

Zoals je vast wel vaker hebt gehoord, is ook loslaten voor veel mensen iets moeilijks. Dit kan zijn voor dingen uit het verleden, maar ook van iemand die overleden is. Voor contact met overleden geliefden of je gidsen kun je tijdens het consult eveneens bij mij terecht. Samen kunnen wij dan een boodschap aan de hand van energie en jouw eventuele vraag aan je overbrengen. Alles wordt met liefde doorgegeven. Dit alles kan in hetzelfde consult, de paranormale reading, plaatsvinden; je hoeft niet per se tussen bovenstaande een keuze te maken. Zit je er aan te denken om coachingsessies van mij te ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld jezelf afschermen of je gaven te ontwikkelen, kom dan even de mogelijkheden met mij hierover bespreken :).

Andere opties dan de reading

Misschien zoek je in plaats van een paranormale reading, medium of paragnost juist een laagdrempelige stap om vragen te stellen over hypnose of reïncarnatietherapie in mijn eigen praktijk in Ridderkerk/ Rotterdam in Zuid-Holland? Hypnose is in het kort dat jij samen met jouw onderbewuste veranderingen kan aanbrengen in jouw lichaam en/ of geest. Dit kan eveneens over dingen uit het verleden loslaten gaan, of rust vinden in jezelf en pijnklachten oplossen. Vaak is er voor bijvoorbeeld niet af kunnen vallen en het hebben van pijnklachten een emotionele gebeurtenis ten grondslag. Iets wat het onderbewuste in stand houdt bedoel ik hiermee. Je kunt gerust bij mij langskomen op de beurs om vrijblijvend even over hypnose praten. Ook een klik hebben met de hypnotiseur is namelijk erg belangrijk. Om hypnose te laten slagen is het van belang dat je voor jezelf uitvindt of je de hypnotiseur vertrouwt.

Je kunt ook je vragen komen stellen over verwijdering van negatieve energieën of het verdrijven van boze geesten om jou heen. Misschien kan ik je meteen tijdens de reading leren dat zelf te doen of misschien wil je het door mij laten doen tijdens een andere afspraak.

Adres paranormale beurs paraview

Deze Paraview wordt gehouden in Den Haag- zuid in de Uithof. Voor een routebeschrijving, kijk op www.paraview.nl
paraview

Tot gauw!

Groetjes Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormale beurs paraview september 2016 Den Haag- zuid”