Aanwezig op de Paraview Breda op 17 en 18 september 2016

breda

Lieve allemaal. Aankomend weekend ben ik weer aanwezig als medium zijnde op de paranormale/ spirituele Paraview in Breda. Hier kun je een consult met korting bij mij nemen en vragen stellen over bijvoorbeeld paranormaliteit.

Wil jij weten welke gaven jij hebt en wil je weten hoe je dit kan ontwikkelen of juist eventjes tijdelijk kunt remmen? Is het heldervoelen, helderweten of helderhoren? Al deze vragen zijn mogelijk bij een consult! Je kunt ook coaching aanvragen als je denk je dat je meer begeleiding nodig hebt bij al deze handvatten. De handvatten kunnen dus ook slaan op jouw hoogsensitiviteit en hoe jij jouw gevoeligheid wat meer in toom houdt op sommige momenten.

Andere vragen voor de reading

Tijdens een reading kun je nog veel meer vragen. Denk aan vragen over je paranormale groei, je verleden en de toekomst, en zelfs vorige levens. Wat heb je allemaal in je vorige levens gedaan? Welke kant mag je op met dit leven? Een mooie boodschap van je gidsen of een of meerdere geliefde overledene kunnen we ook altijd meepakken. We kunnen het ook hebben over het (huis)reinigen en beschermen van negatieve energieën of negatieve entiteiten die jij bij je hebt. Kun jij dit zelf verwijderen of is het uit kwade wil gestuurd en heb je liever dat ik de zwarte magie of boze geest voor je verdrijf? We kunnen dit altijd even bespreekbaar maken. Ik streef ernaar jou zelf handvatten te geven zodat jij zelf verder kunt met jouw leven.

In een reading bekijk jouw energie. Ik zoom dus ook in op jouw karakter en blokkades en kan je vertellen op welke manier je de zelfregie over jouw leven weer in eigen handen kan krijgen. Misschien overweeg je het om hypnose of regressietherapie te nemen in mijn praktijk te Ridderkerk/ Rotterdam Zuid-Holland. Je kunt daar gerust vrijblijvend informatie over vragen! Met hypnose werk ik aan het doel om jouw onderbewust een bewuste weer te laten samen werken om de blokkades die in jouw leven spelen op te lossen.

Adres Breda

Kijk voor het adres en de routebeschrijving voor Paraview Breda op www.paraview.nl

paraview

Tot dan!

Groetjes Desiree,
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Aanwezig op de Paraview Breda op 17 en 18 september 2016”