Ahoy Rotterdam Paraview, paranormale beurs oktober 2016!

blokkades

Hoi allemaal! 15 en 16 oktober ben ik weer aanwezig op de Paraview in Ahoy Rotterdam als medium zijnde. Je kunt voor veel vragen bij mij terecht tijdens het nemen van een paranormale reading. We kunnen kijken of er dingen in jouw verleden nog moeten worden opgelost en waar jouw blokkades vandaan komen. Naast het verleden kunnen blokkades namelijk ook vanuit je omgeving zijn ontstaan. Je omgeving heeft dan een slechte invloed op jou of jij bent heldervoelend of hooggevoelig en neemt andermans blokkades over. Blokkades kun je best gemakkelijk aanpakken. Samen kijken we naar een passende afschermingsoefening of tips om om te gaan met jouw omgeving.

Negatieve energie of zwarte magie

Blokkades kunnen jou naast letterlijk overnemen uit je omgeving ook zijn toegestuurd. Dit heet ook wel zwarte magie of negatieve energie. Dit vergt een andere aanpak dan jezelf afschermen. We kunnen het er dan over hebben of we een keer een reiniging en verwijdering voor zwarte magie of zelfs verdrijving voor een boze geest moeten inplannen.

Blokkades van uit jouw onderbewuste

Soms wil jouw onderbewuste gehoor, maar krijgt hij die niet omdat jij het niet begrijpt of niet inziet waarom jij dingen anders zou kunnen aanpakken. Samen kunnen we het erover hebben wat jouw onderbewuste wil en hoe haalbaar dat is. Een blokkade veroorzaakt uit jezelf pak ik vaak aan met hypnose. Met hypnose praat je als het ware met het onderbewust en vraag je het probleem op te lossen. Dit kan zelfs tot vorige levens (regressie) aan toe! Hypnose werkt echter alleen als jij er helemaal klaar voor bent en voor wil gaan. Je hebt zelf altijd de regie. In hypnose gebeurt er nooit iets wat jij niet wil. Op de beurs kun je er nog meer informatie over inwinnen.

Meer dan problemen oplossen!

Je kunt natuurlijk ook gewoon bij mij terecht voor een consult om even te spuien over jouw werk en om te kijken of wat jij allemaal ziet, hoort en voelt klopt. Samen kijken we naar hoe jij dat vervolgens het best aan kan pakken. Een blik in de toekomst kun je ook vragen of contact met jouw gidsen of geliefde overledenen. Van hen krijg je vaak weer een mooie boodschap om er weer een poosje tegenaan te gaan.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Ahoy Rotterdam Paraview, paranormale beurs oktober 2016!”