Paranormale beurs in Leiden op 5+6 november 2016

in leiden

 

Dag allemaal! Dit weekend van 5 en 6 november 2016 ben ik weer aanwezig op de paranormale beurs in Leiden als paranormaal medium.

Met hypnose kunnen we praten over blokkades die van binnenin jouw zijn ontstaan. Je kunt denken aan angsten en afvallen, maar ook roken valt enigszins onder blokkades. Je kunt even vragen naar de mogelijkheden en mij laten kijken of jij op dit moment ook klaar bent voor hypnose of of je nog even iets anders in jouw leven eerst op moet lossen. Soms werkt hypnose namelijk niet als jouw gedachten bij een erg stressvolle gebeurtenis zijn. Dat moet dan eerst bewust worden opgelost. We kunnen ook je vorige levens bezoeken door middel van reïncarnatietherapie bij mijn hypnose.Iedereen heeft een gave

Veel mensen merken ook dat zij een gave hebben. Dit kan helderzien zijn, of heldervoelen, helderweten of helderhoren. In een consult in Leiden kun je vragen wat de valkuilen hiervan zijn en hoe je ze in kan zetten! Ook kan je je laten vertellen wat eigenlijk jouw gaven zijn als je dit nog helemaal niet weet. Je zult dan heel veel dingen herkennen die in jouw dagelijks leven al heel normaal lijken.

Andere mensen hebben ook vaak vragen over hun verleden: herinneren ze hun verleden goed? Je kunt ook vragen om je verleden af te sluiten door een boodschap van jouw geliefde overledenen of gidsen. En over het heden: zijn ze op de goede weg? Wat is eigenlijk hun levensdoel? En over de toekomst: hoe ziet die eruit? En gaan ze nog van baan veranderen of werk? De dingen die redelijk vast staan mag ik in ieder geval antwoord op geven :). Bij de overige vragen mag ik je helpen beslissen! Ook hier kunnen jouw overledenen en gidsen jou een boodschap geven.

Sommigen hebben ook veel in hun verleden meegemaakt of zijn erg vaak in aanraking geweest met negatieve mensen en dus negatieve energie. Sommige mensen sturen ook bewust negatieve energie ofwel zwarte magie naar een ander. Dit alles kan jou heel moe of zelfs ongelukkig maken. Je kan hier in een consult naar vragen. Ik kan je in een vervolgafspraak helpen bij het verdrijven van een boze geest of entiteit of van negatieve energie dat bij jou is, maar ook bij het opladen van jou na een zware periode.

 

 

Adres Leiden

Deze Paraview wordt gehouden in Den Haag- zuid in de Uithof. Voor een routebeschrijving, kijk op www.paraview.nl
paraview

Tot gauw!

Groetjes Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormale beurs in Leiden op 5+6 november 2016”