Paranormaal alternatief in Rijswijk 3 + 4 december 2016

Lieve allemaal, voor de meeste mensen is het een drukke maand, december, en soms brengt dat wat oude herinneringen met zich mee. Dagen van gezellig en gelukkig samen zijn, maar ook sombere herinneringen aan de feestdagen.

In ieder geval kun je voor verschillende dingen met betrekking tot deze decemberherinneringen weer bij mij terecht. Zo kun je je vragen komen stellen over een geliefde, overleden dierbare of over herinneringen die je hebt wellicht weggestopt. Ook kun je bij mij terecht om te kijken naar jouw levenspad en de doelen waaraan je werkt. Daar kan ik handige tips voor geven. Met behulp van jouw gidsen en mijn gidsen krijg jij antwoorden die jij meteen op je leven kan toepassen. Niemand kent jou beter dan jouw gidsen. Wil je weten wie je gidsen zijn? Ook dat kun je bij mij laten nakijken! Of anders in een privé afspraak voor hypnose- en reïncarnatietherapie. Je kunt ook beter met ze leren communiceren door jouw gaves te ontwikkelen! Ook dat kun je even laten uitzoeken.

Helaas zijn er ook onderwerpen waar weinig over gesproken wordt, maar ook antwoorden nodig hebben. Zo kan het zijn dat jij je bijvoorbeeld altijd maar heel negatief voelt. Of dat je last hebt van een boze entiteit of negatieve geest. Ook daar kunnen we het over hebben en kunnen we een verdrijving van deze negativiteit inplannen.

Extra’tjes voor in december

Deze beurs is niet zomaar een beurs, maar je kunt er ook erg leuke spullen kopen voor in december door het grote aantal kraampjes die aanwezig zijn! Mis het dus niet. Dit is je kans om verjaardagskado’s in te slaan die echte betekenis hebben

Wil je het adres weten omdat je graag langs wil komen? Dat kan op zaterdag en zondag! Kijk voor de routebeschrijving op de site van Paranormaal Alternatief

Liefs,

Desiree

Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.