Tekens vanuit het universum

Tekens

Tekens krijgen, we kennen het wel. De één krijgt het in de vorm van cijfers, de ander in dromen en de ander met behulp van één van hun gaven. En anderen doordat hen steeds hetzelfde gebeurt of voorkomt. Het heeft te maken met synchroniciteit. Maar wat doen we ermee en hoe zouden we ze moeten volgen?

De één is wel gebaat bij tekens volgen en de ander juist niet

Het ligt er eigenlijk allemaal aan wat jij hebt afgesproken te leren in dit leven. Dit spreek je in de meeste gevallen boven/ in het universum af voordat je reïncarneert en weer op aarde komt leven. Hoe zit het volgen van tekens dan precies?

De één krijgt tekens om zijn helderziendheid te trainen. Of omdat je gidsen jou willen helpen om jou de goede kant op te sturen. Zij moeten dus leren goed op te letten en altijd alert bezig te zijn. Je krijgt bijvoorbeeld getallen te zien en weet je dat je op een bepaalde datum alert moet zijn. Of op een bepaalde leeftijd.

De ander vertrouwt blind op aanwijzingen en houdt die altijd aan. Krijgen ze bijvoorbeeld een goed salaris ergens? Dan betekent dat volgens hen meteen dat ze daar dus helemaal op hun juiste plek zitten. Maar deze mensen moeten juist leren dat ze hun intuïtie moeten volgen en keuzes leren maken.

Ga dus goed na wat jou sterktes en zwaktes zijn in dit leven en ga je ervaringen na met tekens. Alleen zo kun je een goede gok doen of je aanwijzingen moet volgen of niet. Vergeet ook niet dat sommige tekens na jaren pas duidelijk worden. En dat er ook niet altijd een rechte lijn is: dus niet dat je óf wel tekens volgt, óf niet. Er vindt altijd wel weer afwisseling plaats.

Bekijk hier ook een video over het inzetten van je gaven! In het Nederlands:

Soorten signalen

Er zijn veel manieren waarop een teken kan worden gegeven. Ik zal ze hieronder opsommen:

Dromen. Dit houdt in dat jou in een droom wordt verteld waar je op mag letten. Soms gebeurt deze vertelling letterlijk, soms via cryptische of onduidelijke dromen. En heel vaak ook symbolische dromen. Zo staat dromen over een slang bijvoorbeeld voor een slechte keus;

-Je kunt herhalende boodschappen zien in dubbele getallen op de klok of op de televisie;

-Je kunt ook zo nu en dan pijn ervaren maar alleen bij bepaalde personen. Zij geven je dan deze pijn.

Engels: magie in relaties herkennen

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Tekens vanuit het universum”