Wat is een gids en hoe herken je je eigen gids?

gids

Past een videoversie over je gids beter bij je? Kijk dan vooral de video! Scroll anders verder naar beneden.

Eerst: wat doet een gids?

Een gids is een entiteit die jou in dit leven begeleidt. Dit doet hij al van voor jouw geboorte tot en zal hij blijven doen tot na jouw dood. Hoe hij jou begeleidt verschilt ontzettend per persoon en per gids. Hij is bijvoorbeeld het stemmetje in je hoofd die jou soms goede adviezen geeft.

Mocht jij’ boven’ hebben afgesproken om helderhoren te leren dit leven, dan oefent hij daar harder op met jou. Maar ook met helderzien hoor, dan zorgt hij voor de tekens! Daarnaast behoedt hij jou ook bijvoorbeeld voor een lelijke val door jou net een stukje naar rechts te duwen terwijl je valt. Waarom hij er niet voor zorgt dat je helemaal niet valt? Dat zou valsspelen zijn! Daar leer jij ook niks van. Overigens leert je gids met zijn energie tegelijkertijd om iets werkelijk te laten bewegen in de wereld van de materie. Een gids heeft namelijk ook levenslessen!

Heeft iedereen een gids?

Ja. Niemand wordt zo even aan zijn lot overgelaten. Toch zijn er uitzonderingen. Een gids kan er voor kiezen om op de achtergrond te treden. Dit kan zijn omdat je hem gekwetst hebt of juist omdat jij meer op jezelf moet bouwen. En mensen die kwade dingen doen, hebben die een gids? Ook die hebben een gids. En die keurt het echt allemaal niet goed. Maar misschien ziet hij wel het breder geheel van waarom diegene iemand kwaad doet. Misschien heeft het te maken met een vorig leven, je weet het niet. Of het heeft te maken met het leren van een levensles. Maar ondanks het eventuele begrip, kunnen ook bij deze mensen gidsen kiezen op de achtergrond te treden. Of zelfs boos te worden. Let wel op dat je niet te maken hebt met een valse gids.

Ik geloof overigens ook in de rol van de brenger van karma. Daarmee bedoel ik dat degene die kwaad wordt gedaan, dat zijn karma is. Via een weg zou hij dit door middel van kwaaddoenerij van iemand worden ontvangen. En degene die kwaad doet, is de brenger. Dus de levensles die helaas momenteel niet wordt behaald, hangt dan wel samen met de brenger van karma zijn. Zo hangt alles samen.

Leer hier ook je gids kennen!

Overlijden en weer geboren worden

Je leeft dus je vorige leven en die komt op een gegeven moment tot een eind. De gids(en) die je dan bij je hebt, zie je. Samen gaan jullie op een gegeven moment naar boven, naar het licht. Hoe lang dat duurt ligt aan hoelang jij nog blijft leren als geest zijnde. Vervolgens praten jullie met ‘boven’ over hoe jouw leven verlopen is, zowel als mens en als geest zijnde, welke lessen je geleerd hebt en wat de plannen verder zijn.

Kom je terug als gids? Want dat kan ook nog! Zo leer je namelijk weer andere dingen dan als mens. Kom je terug als mens? In welk tijdperk? En wie worden jouw gidsen? Kom je terug binnen de familie (reïncarnatie)? Soms worden dezelfde gidsen van dit leven in het volgende leven weer jouw gidsen. Soms krijg je er nog een nieuwe bij. Bijvoorbeeld een maatje waarmee je samengeleefd hebt (als twee mensen) in dat leven. Je kan veel kanten ermee op.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Wat is een gids en hoe herken je je eigen gids?”