gevoel

Waarom mensen steeds zeggen dat jouw gevoel niet klopt

En het zijn altijd dezelfde mensen… Lees vandaag waarom! Overigens zijn er nog veel meer redenen voor mensen die zeggen dat jij het gevoel ‘mis hebt’, zoals misinterpretatie. Maar dat een andere keer: vandaag even iets anders.

 

 

 

Jij voelt op een ander niveau dan zij

Goed, dat sprak al wel voor zich. Maar het gaat verder dan dat. Vaak willen mensen ook gewoon niet dat je gelijk hebt. En dan zoeken ze soms kleine foutjes in details om jouw stelling te ontkrachten. Dat valt wel deels onder misinterpretatie. Maar hetgene dat ik eigenlijk aan wil kaarten is dat deze mensen vaak hun gevoel zelf nog niet eens begrijpen. En jij hebt de gave dat wel te begrijpen! Als je het zo bekijkt, is het niet meer dan logisch dat zij jouw gevoel over hun ontkennen. Vat het dus allemaal niet te persoonlijk op dat bepaalde personen steeds alles ontkrachten wat je zegt. Dit kunnen stellingen zijn als: ‘jij voelt je rot vandaag’, ‘waarom ben je zo vijandig tegen me’ en ‘waarom ben je boos?’ Dit zijn signalen vanuit hun onderbewuste dat jij oppikt. Deze mensen hebben totaal geen grip op wat zij uitstralen vanuit hun onderbewuste. Ook die vijandigheid kan frustratie zijn vanuit de ander die zichzelf niet begrijpt. Soms is het ook een schreeuw om hulp. Houd altijd in je achterhoofd dat er een reden is voor wat jij voelt.

januari 5, 2017

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS