Toeval of het lot?

toeval

Hoi allemaal! Vandaag eens: mijn visie over toeval of het lot.

Waar geloof ik eigenlijk in?

In allebei! Lekker simpel. Ik geloof dat sommige dingen in je leven echt zijn uitgestippeld en dat daar niet van afgeweken mag worden. Dit verschilt overigens per persoon. Bij de één betekent het het trouwen met die bepaalde persoon. Dat hoeft overigens niet meteen je tweelingziel in te houden. Terwijl het bij de ander niet zoveel uitmaakt met wie er wordt getrouwd, omdat daar de levensles niet in zat. De levensles van met deze partner trouwen kan bijvoorbeeld zijn dat alleen deze partner jou de lessen kan leren die jij moet leren dit leven.

Dus soms maakt de partner ook weer niet uit, zolang die partner maar wel de lessen aan jou leert die nodig zijn en afgesproken zijn. De ander moet weer per se een bepaalde studie doen, omdat dat de enige weg is naar de baan die hij uiteindelijk moet hebben. Maar wanneer die studie wordt gedaan maakt weer niet uit en kan in geschoven worden qua tijd. Maar in sommige gevallen moet die studie wel weer voor een bepaalde tijd worden gedaan. Zoals ik zei: dat verschilt per persoon.

En daar heb je al de andere kant van mijn denkwijze: sommige dingen staan dus niet vast. Zolang het doel, of vaak de levensles, maar wordt bereikt. In het geval van mijn voorbeeld over de studie bereiken maar wanneer maakt niet uit, was het enige doel bij die ene baan terecht komen. Want daar valt iets te halen of te leren. There you have it, dat was mijn visie over toeval en het lot!

Als jij zelf denkt te weten wat toeval is in jouw leven en wat het lot is

Dan mag je de dingen die jouw lot zijn natuurlijk niet op je luie stoel gaan zitten afwachten. Tenzij dat jouw levensles natuurlijk is en waarop je karma later gebaseerd wordt: geduld. Maar in de meeste gevallen mag je echt wel vechten voor bijvoorbeeld die ene baan. Anders leer jij die les niet wat je daar zou gaan leren en alles wat je nu niet leert mag je in het volgende leven opnieuw doen zeg ik altijd maar. Veel plezier met uitzoeken!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Toeval of het lot?”