4 + 5 februari Paranormaal Alternatief Rijswijk

februari

Lieve allemaal. 4 en 5 februari ben ik weer te consulteren in Rijswijk. Je kunt vragen stellen over negativiteit die jij van een ander of vanuit je zelf en wat we hieraan kunnen doen. Dit kan uitmonden op een paar handvatten of verwijdering van een boze entiteit of kwade geest in een andere afspraak.

Je kunt natuurlijk ook vragen stellen over geliefde overledenen en je gidsen. Via automatisch schrift kan ik je hiermee helpen. Zo help ik je ook graag bij het opklaren van onopgeloste zaken en dingen die verwerkt mogen worden! Ook voor vragen over je gezondheid kun je bij mij terecht. Soms komt dit letterlijk van je omgeving en neem je dit over door je hooggevoeligheid of heldervoelendheid. Dit kunnen we oplossen via praktische aangemeten handvatten. Het kan ook zijn dat de fysieke en geestelijke problemen inderdaad wel van jou zijn en afkomstig zijn vanuit jouw onderbewuste. Dit is met hypnose en/ of regressietherapie (=terug naar vorige levens) aan te pakken.

Buiten dit alles kan ik je ook een kleine kijk in de toekomst geven en je helpen met welke richting je op wil met je leven. Wat past er nu bij jou en waar liggen je talenten? Waar moet je op letten?

Zelfregie vanaf februari

Ik zal je niet alleen de antwoorden geven op de vragen waarop jij antwoord wil, maar je ook leren hoe je zelf aan de slag kunt met jouw gaven. Als je er zelf alvast over nadenkt kun je al voor jezelf nagaan welke gave jij het meest ontwikkeld hebt. Helderziend zijn, heldervoelend, helderhorend, etc.. Denk aan veel dromen, wat duidt op helderziendheid of in een kamer meteen voelen wat voor sfeer er hangt, wat duidt op hoogsensitiviteit.

Naast het leren omgaan met jouw gaven kun je ook bij mijn praktijk in Boskoop Zuid-Holland terecht voor coachingsessies. Hierin kun je bijvoorbeeld leren hoe je ook kunt readen en healen of hoe je je kind wat beter af kunt schermen.

Adres

Het adres van de paranormaal alternatief in Rijswijk op 4 en 5 februari staat op de site van ParanormaalAlternatief.

paraview

Graag tot op de Paraview in Gouda!
Liefs,
Desiree Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “4 + 5 februari Paranormaal Alternatief Rijswijk”