Angst voor entiteiten

angst

Wat kun je doen als je een entiteit waarneemt?

Je kunt daar verschillende dingen voor ondernemen. Het ligt er ook aan met welke gave jij nu het beste samenwerkt. Heldervoelen, helderzien? -ruiken, -horen of –weten? Op basis van de gave waar jij je het meest vertrouwt voelt kun je de entiteit waarnemen. Wat daarna volgt is simpelweg aanvoelen/ waarnemen of de entiteit hier gewenst is. Met heldervoelen kun je bijvoorbeeld nagaan of je een angst voelt. En is dat een angst van ‘ik ben bang’ of ‘het voelt onwennig, want het is nieuw’? Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat er verschillende gradaties zijn in wat je kunt voelen. Je hoeft nog niet meteen te begrijpen waarom je waarneemt dat de entiteit wel of niet gewenst is: eerst moet de basis worden gelegd. En de basis is duidelijk maken wie er wel gewenst is in jouw omgeving en wie niet.

Tips voor het wegsturen van geesten als je angst hebt

1: Maak afspraken. Vaak is een geest gewoon een overledene. Dat betekent dat hij gewoon een karakter heeft en je kan begrijpen, afhankelijk van zijn mentale toestand. Maar ook de mentale toestand na iemands overlijden blijkt vaak mee te vallen en in orde. Je kunt dan gewoon afspreken dat hij ‘s nachts niet in je buurt mag zijn of dat je het huis wil delen. Dat laatste wil zeggen dat hij niet in dezelfde ruimte is waar jij momenteel bent. Valt het je op dat ik niet echt wegsturen benoem? Dat komt omdat een mens het ook niet echt leuk vindt om zomaar weggestuurd te worden. Zeker als het diegene bijvoorbeeld zijn oude huis is;

2: Besef dat jij leeft! Je hebt niks om bang voor te zijn. Ook niet nádat je geleefd hebt. Een geest is niet sterker dan jij. En al voelt dat wel zo: dan ben jij altijd de levende persoon die gewoon hulp kan vragen!;

3: Vraag je gidsen om hulp! Lukt het even niet? kijk of ze willen helpen. Vaak doen ze het, maar in enkele gevallen niet omdat je er dan een levensles uit moet leren.

Wat als het jou niet lukt de geest weg te sturen?

Je moet altijd in je achterhoofd houden dat jij de baas bent. Jij bent degene die leeft, maar niet alleen dat: alleen jij bepaalt hoe jouw leven verloopt. Lukt het niet? Laat vooral een reactie achter.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Angst voor entiteiten”