Vorige levens zelf leren herinneren

vorige levens herinneren

Vorige levens herinneren gaat vaak automatisch. Maar het lijkt vaak alsof we ons niets herinneren uit vorige levens. Het punt is dat je niet ver hoeft te zoeken naar je vorige levens. Ook niet eens door meditatie. Denk eens na over je karakter, eventuele angsten en bepaalde banden met mensen. Daar zitten veel antwoorden in; je moet alleen weten hoe je ze mag vinden.


Voorbeelden van automatisch herinneren van je vorige levens

Heb je angst voor water en kan je niet achterhalen waarom? Dan kun je eruit concluderen dat je in een vorig leven bent verdronken. Dat klinkt wel heel stellig, maar zo makkelijk is het soms. Maar je kan ook bijvoorbeeld iemand hebben zien verdrinken. Of een ongeluk in de douche hebben gehad dat een hele impact op je had. Kijk voor jezelf altijd wat het juiste aanvoelt.

Een ander voorbeeld is het hebben van bindingsangst en niet kunnen achterhalen waarom. Wat er dan bijvoorbeeld gebeurt kan zijn in een vorig leven is bijvoorbeeld een hele slechte relatie hebben gehad.

Ook een onverklaarbare goeie band of juist een onverklaarbare hekel aan iemand kan erop duiden dat jullie elkaar hebben gekend in een vorig leven. Afhankelijk van de band kun je nagaan hoe dit leven/ het contact met die persoon toentertijd is verlopen. Dit kan overigens ook met landen. Een afkeer tegen bepaalde landen en een bepaalde liefde voor landen. Al ben je er nooit geweest.

Wat je ook kunt merken is dat sommige onderwerpen jou erg raken en sommige onderwerpen jou juist helemaal niet. Voorbeelden van als iets jou (te) veel raakt, de gedachte eraan alleen al, is omdat je dit herkent vanuit je vorige levens. En dus iets hebt meegemaakt. Daarentegen kun je ook met sommige onderwerpen niets anders dan verveling voelen, al zou het onderwerp in theorie erg heftig moeten zijn, zoals bijvoorbeeld mishandeling. Het kan dan zo zijn dat jij dit in je vorige leven al zo vaak hebt meegemaakt en hebt verwerkt, dat het jou nu helemaal niets meer doet.


Toch benieuwd naar je vorige leven eens zelf zien?

Klik op onderstaande afbeelding om de cursus te doen over het ontdekken van je vorig levens en herbeleven ervan tijdens hypnose/ regressie! In de hypnose kan je a.d.h.v. je klacht of nieuwsgierigheid datgene helend herbeleven om dit leven wijzer van te worden.

ontdek je vorig leven

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Vorige levens zelf leren herinneren

LEAVE A COMMENT