Een andere bewustzijnsstaat, dimensies en je derde oog

bewustzijnsstaat

Zoals al eerder besproken bij helderzien, kun je dus als je helderziend bent en dus in een andere bewustzijnsstaat bent, andere dimensies via je derde oog waarnemen. Verder bestaat helderzien uit déjà vu’s, door mensen heen zien en geesten en aura’s zien.

Hoe en wanneer merk je deze bewustzijnsstaat?

Wanneer je in een andere bewustzijnsstaat bent, kun je in andere dimensies kijken. Dat gebeurt voornamelijk met je derde oog. Dat is de link daar naartoe. Het blote oog is er maar moeilijk op ingesteld, dat hebben erg weinig mensen.

Wanneer ben je dan in een andere bewustzijnsstaat? Als je mediteert, gaat slapen of bijna wakker wordt. Het hangt er ook vanaf hoe moe je bent en hoelang je van plan bent om te slapen. De één krijgt deze waarnemingen sneller bij een dutje en de ander eerder bij een lange nachtrust. Je ziet die dingen op die momenten, omdat je wel bewust bent, maar toch niet helemaal. Je bent dan in een andere bewustzijnsstaat. Je oog gaat open als je in zo’n bewustzijnsstaat bent, om jou te laten zien wat er nog meer is in deze wereld.

Wat kun je zien met een derde oog?

Geesten, entiteiten, andere ruimtes, etc. Als je bijvoorbeeld in je kamer bent dan is dat niet alles wat er is. Het is niet zo simpel: gewoon en alleen je kamer. Je kunt andere dingen zien als je in zo’n andere bewustzijnsstaat bent. Wanneer je dan kijkt met je derde oog, kun je je kamer in andere kleuren en vormen zien. Dingen waar je fantasie niet bij kan. Meubels die scheef staan of er opeens niet meer zijn. Dat zijn letterlijk andere dimensies waar je bewustzijn zich dus ook kan bevinden. Dit zijn ook de dimensies waar entiteiten zich voordoen.

Uitzonderingen

Mensen die dus wel eens in een andere staat van bewustzijn zijn, kunnen dus entiteiten zien. Zij zien dan niet entiteiten in een hele rare ruimte, maar het kan ook gewoon in de normale kamer zijn. Een andere dimensie heeft soms andere vormen, maar niet altijd. Soms lijkt het gewoon op die van ons en zie je wel de geesten. Helderziende mensen kunnen deze dus op deze manier waarnemen aangezien helderziende mensen de meeste aanleg hebben om in de andere dimensie te kijken. Zij kunnen zelfs lucide gaan dromen!

Wat zien helderzienden?

Maar hoe zit het met mensen die eigenlijk elke dag wel geesten waarnemen? Zijn die dan steeds in andere dimensies of hebben die dan een andere bewustzijnsstaat? Zien ze dan ook die gekke vormen? En zijn ze dan even volledig met hun gedachten weg vanuit onze dimensies?
Nee, je hoeft niet in één dimensie tegelijk te zijn. De niet- helderziende mensen over het algemeen die zijn wel alleen maar in één dimensie. Maar mensen die helderziend zijn of er al een kleine aanleg voor hebben, zijn er gerust in meerdere tegelijk! Dan neem je dus met het blote oog óf in je hoofd (als fantasie) een entiteit waar in deze wereld die jij kent. Je gidsen gooien je echt niet zomaar in het diepe en maken je echt niet bang. Die zorgen dat dit gebalanceerd ontwikkelt gaat bij jou.

Engels: alles over hooggevoeligheid

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Een andere bewustzijnsstaat, dimensies en je derde oog”