Test jezelf met deze zelftest: ‘waar ligt de aard van jouw klacht?’

test

Test: waar zit de aard van jouw klacht?

Klik op ‘quiz starten’ om aan de zelftest te beginnen.

Je moet dit veld invullen.

Uitleg over de te maken zelftest:

De ‘Test: waar zit de aard van jouw klacht?’ weergeeft verschillende vragen om uit te zoeken waar jouw klacht vandaan komt. Deze vragen kunnen beantwoord worden met ‘ja’ en ‘nee’. Onder ‘klacht’ vallen zowel emotionele als fysieke klachten. Deze zelftest neemt drie grote gebieden mee: 1: de klacht komt vanuit jouw hoogsensitiviteit, 2: de klacht komt doordat jouw onderbewuste jou signalen afgeeft en 3: de klacht komt door negativiteit vanuit jouw omgeving.
Deze test kan slechts worden gebruikt om je een inzicht te geven van waar jouw klacht vandaan komt. Witte Wolf benadrukt dat veel factoren van verschillende gebieden vaak samenhangen en de test geen definitieve richtlijn voor de aard van jouw klacht geeft. Klachten van puur lichamelijke aard worden niet in deze test meegenomen. Dit gebied behoort tot artsen. Witte Wolf adviseert dan ook nadrukkelijk deze test niet als vervanging voor je klacht te gebruiken.

Welke klachten mag je voor de zelftest gebruiken?

De zelftest is gemaakt voor één klacht tegelijk. De klacht mag van alles zijn: van hoofdpijn tot angsten. Van straatvrees tot trauma’s. Denk niet dat jouw klacht niet redelijk of mogelijk is. De zelftest is natuurlijk namelijk zo gemaakt dat vage klachten wat concreter worden voor de gebruiker. Doe ook eens de elementen zelftest!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Test jezelf met deze zelftest: ‘waar ligt de aard van jouw klacht?’”