Uniek zijn met jouw gaves

Het antwoord is eigenlijk simpel: net zoals ieder mens uniek is, zijn jouw gaves dit ook.

 

 

Valkuilen bij het ontwikkelen van jouw gaves

Op internet zoeken of naar iemand anders luisteren. Al is het nóg zo overtuigend en al is die ander nog zo goed… Als de ander iets op een bepaalde manier waarneemt, betekent het niet dat dit bij jou hetzelfde zal zijn. Voor de één is hitte/ warmte voelen een betekenis voor iets dat fijn is en aangenaam. Voor de ander betekent de warmte dat iets juist onaangenaam is. Beide kunnen best logisch zijn als je erover nadenkt. Laat je daarom ook niet misleiden door tien mensen die zeggen dat warmte aangenaam is. Dat kan voor jou namelijk nog steeds anders zijn.

 

 

Hoe dan wel te ontwikkelen?

Ik raad je eigenlijk aan dit voor een groot deel zelf te doen! En hier zijn tips! Ervaar, stel jezelf vragen, geniet. Je kunt wel iemand in vertrouwen nemen of je toestaan om te leren hoe je gaves werken, maar dan moet diegene wel kunnen afstemmen op jou.

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

4 thoughts on “Uniek zijn met jouw gaves

 1. Plein Burton says:

  Gdmrgn. Ik voel me steeds groeien in anders denken. Ik krijg meestal gevoelens voor geluk en dat iets tot me spreekt. Hoe is mijn toekomst in zo een geval?

  • Desiree says:

   Beste Plein Burton, ik stuur je even een berichtje wegens jouw privacy. Die ontvang je op de mail die je achter hebt gelaten. Wil je het me laten weten als je die niet hebt ontvangen? Groetjes, Desiree

 2. S S says:

  Ik zou graag in contact willen komen met jou

LEAVE A COMMENT