Paranormaalbeurs Ahoy Rotterdam 18+19 maart 2017

Paranormaalbeurs

Dag allemaal! Het weekend van 18 en 19 maart ben ik aanwezig op de paranormaalbeurs in Rotterdam als paranormaal medium en coach.

Veel mensen merken dat zij ook een gave bezitten. Dit kan helderzien zijn, of heldervoelen, helderweten of helderhoren. In een consult in Rotterdam kun je vragen wat de valkuilen hiervan zijn en leuker nog: hoe je ze in kan zetten! Ook kan je je laten vertellen wat eigenlijk jouw gaven zijn als je dit nog helemaal niet weet. Je zult veel dingen herkennen die in jouw dagelijks leven al heel normaal lijken.

Andere mensen willen misschien komen met vragen over hun verleden: herinneren ze het verleden goed? Je kunt ook vragen om je verleden af te sluiten door een boodschap van jouw geliefde overledenen of gidsen. En je vragen stellen over het heden: ben je op de goede weg? Wat is eigenlijk jouw levensdoel? En hoe ziet je toekomst eruit? Zit er nog een baanverandering aan te komen? De dingen die redelijk vast staan mag ik in ieder geval antwoord op geven. Bij de overige vragen mag ik je helpen beslissen! Ook hier kunnen jouw overledenen en gidsen jou een boodschap geven.

Sommigen hebben ook veel in hun verleden meegemaakt of zijn erg vaak in aanraking geweest met negatieve mensen en dus negatieve energie. Sommige mensen sturen ook bewust negatieve energie ofwel zwarte magie naar een ander. Dit alles kan jou heel moe of zelfs ongelukkig maken. Je kan hier in een consult naar vragen. Ik kan je in een vervolgafspraak helpen bij het verdrijven van een boze geest of entiteit of van negatieve energie dat bij jou of in jouw huis is, maar ook bij het opladen van jou na een zware periode.

Qua hypnose kunnen we praten over blokkades die van binnenin jouw zijn ontstaan. Je kunt denken aan angsten en afvallen, maar ook roken valt enigszins onder blokkades. Je kunt even vragen naar de mogelijkheden en mij laten kijken of jij op dit moment ook klaar bent voor hypnose in een vervolgafspraak of of je nog even iets anders in jouw leven eerst op moet lossen. Soms werkt hypnose namelijk niet als jouw gedachten bij een erg stressvolle gebeurtenis zijn. Dat moet dan eerst bewust worden opgelost. We kunnen ook je vorige levens bezoeken door middel van reïncarnatietherapie bij mijn hypnose.

 

 

Adres

Deze Paraview paranormaalbeurs wordt gehouden in Rotterdam in Ahoy. Voor een routebeschrijving, kijk op www.paraview.nl
paraview

Tot gauw!

Groetjes Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormaalbeurs Ahoy Rotterdam 18+19 maart 2017”