Verschil tussen gidsen en engelen

Engelen

Wat is een gids?

Kijk je liever naar de videoversie van wat een gids is? Klik dan hier. Of scroll verder naar beneden voor de rest van de blog over engelen en gidsen.

Een gids is iemand die bij je is van voor je geboorte tot en met na je dood. Dat is jouw maatje in jouw leven die jou seintjes geeft en het stemmetje in je achterhoofd is. Luister hier dan ook goed naar en leer met je gevoel of met je gehoor te vertrouwen op dit stemmetje. Je gids hoeft overigens niet altijd een stemmetje te zijn, hij kan ook in dromen komen of zich op een andere manier toonbaar maken.

Wat zijn engelen?

Je hebt aartsengelen, zoals aartsengel Michaël, maar over die engelen heb ik het vandaag even niet. Andere engelen hebben wel een beetje die functie. Zij komen bij je en beschermen je in lastigere periodes. Meestal komen ze voor een specifiek probleem zoals een depressie of bescherming tegen zwarte magie. Je kunt ze dan waarnemen net als je een gids waarneemt. Dat verschilt dus per persoon: de één voelt ze, de ander ziet ze, de ander droomt over ze, enz.. Op den duur gaan de engelen ook weer, als de kust weer veilig is.

Valkuil

Een valkuil waar zelfs de beste ervarene mensen intrappen is dat entiteiten zich soms voordoen als engel. Meestal niet als gids, omdat je je gids als je hele leven onbewust kent. Hier trap je dus minder snel in. Maar als engel doen ze zich dus wel voor omdat die soms maar periodes komt. Entiteiten komen vooral af op mensen die onjuist op ongure plaatsen zijn geweest of zelf negatief zijn ingesteld. Hier ‘voeden’ ze zich als het ware op, zo noem ik het maar. Ook aandacht vinden ze erg leuk. Sommige mensen die met engelen werken, werken dus ook per ongeluk met vreemde entiteiten. Zij hebben dan het verschil niet gevoeld. Hierdoor kan het werk dat zij doen wel bezoedeld worden door en met verkeerde informatie. Leer ook meer over het verschil tussen een gids en een overledene!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Verschil tussen gidsen en engelen”