Verschil tussen gidsen en overledenen

Ik kom in mijn dagelijks leven heel veel mensen tegen die denken dat gidsen en overleden personen hetzelfde zijn. Ik begrijp waar dit vandaan komt. Gidsen komen vaak in dromen, geliefde overledenen ook. Gidsen neem je soms waar in je ooghoek, overledenen ook. Ook het stemmetje in jouw hoofd dat zegt dat je iets wel of niet moet doen, kan soms van een overledene zijn. Soms is het trouwens wel je gids, maar neemt die de bekende stem aan van iemands stem die jij kent.

 

 

 

Wat is het verschil tussen een gids en overleden personen?

Een verschil ligt hem al in de lessen die jouw gidsen en overledenen hebben. En ook die kunnen soms erg overeenkomen met elkaar. Overledenen zullen alleen eerder als les ‘loslaten’ of ‘beschermen’ hebben. Dit terwijl gidsen eerder de les hebben hoe je iemand moet begeleiden in het leven of hoe zij iemands gaves moeten helpen ontwikkelen.

 

 

 

Hoe kun jij het beste jouw gidsen en geliefde overledenen helpen?

Want hier haal jij ook veel uit! Probeer het verschil te weten tussen hun leerdoelen. Dit is natuurlijk moeilijk in te schatten. Maar vanzelfsprekend kun je bij een gids meer terecht voor begeleiding en keuzes in het leven dan bij een geliefde overledene. Zo zijn er nog meer dingen die als je erover nadenkt best vanzelfsprekend zijn!

 

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Verschil tussen gidsen en overledenen”