Hoeveel tijd zit er tussen de dood en reïncarnatie?

hoeveel tijd

Leer vandaag hoeveel tijd er zit tussen de dood en weer terugkomen! Dit heet ook wel reïncarnatie. Reïncarnatie is het terugkomen naar een leven in een nieuw lichaam maar met dezelfde huidige ziel. Je hebt dan ook te maken met het hebben en onthouden van vorige levens. Soms gebeurt reïncarnatie weer binnen de eigen familie. Maar vaker keer je terug naar een ander tijdperk en binnen een andere familie. Dat ligt aan datgene dat je nog wil leren. Als je dat kunt leren binnen je eigen familie dan kan je daar terugkomen. Maar moet je leren over armoede en is je familie bij wijze van rijk, dan is het handiger om elders terug te keren.

Hoe lang zit er dan tussen dood en reïncarnatie? Na hoeveel jaar reïncarneert iemand? Heb je je ooit afgevraagd waarom een overleden iemand soms heel lang bij je is? Wat doet diegene dan in de tussentijd? Wordt iedereen een geest na zijn dood? En waarom mensen met sommige overledenen helemaal geen contact meer krijgen? Wanneer is eigenlijk een goed moment om contact op te nemen met overledene? En waarom sommige overledenen eerst contact maken via dromen en dan ineens niet meer? Vraag je je misschien ook af hoe dit voor jou zal lopen?

Hoe lang je een entiteit blijft na de dood, hangt af van verschillende factoren.

Hoeveel tijd er zit tussen je dood en reïncarnatie, hangt af van jouw afspraken met boven voordat je hier op aarde kwam. Soms weet je dit niet meer of begrijp je de keus niet. Een enkeling droomt over de dood. Dan voorspelt het of een overleden familielid terugkomt in het gezin. Maar de keus is eens gemaakt. Dat bepaalt dan hoe lang je een entiteit blijft. Dit staat ook haaks op levenslessen.

Soms kun je ook van die levenslessen afspraken afwijken. Dat heeft dan vaak te maken met eigen wil en karma. Soms kun je beslissen dat iemand op aarde je nog nodig heeft om in de buurt van te blijven. Dan kun je je levensles opschuiven of uitstellen. En een stuk karma. Soms wil je iets ondernemen op je eigen manier, maar mag dat niet omdat het universum wil dat je een stukje karma mag inlossen.

Waar de beslissing om van je levensles af te wijken concluderend het meest vanaf hangt, is van jouw band met de personen die je achter laat. Durf je ze los te laten? Kunnen ze het wel aan zonder jou? Of wil je ze nog wat vertellen, duidelijk maken en steunen? Kun je zelf iets niet loslaten? Daar tegenover heb je ook dat zij jou niet los kunnen laten. Zij kunnen wellicht verwachten dat jij hun gaat steunen. Ook dit kan allemaal invloed hebben op hoe lang jij op de aarde nog zal blijven. En nog niet reïncarneert.

Tijd is een verraderlijk iets

Wat doen entiteiten/ overleden geliefden eigenlijk als ze niet bij jou rondhangen? Zitten wachten? En voel je je daar schuldig om? Dat hoeft niet hoor! Zij kunnen de hele wereld rond als ze willen. En praten met hun gidsen of andere entiteiten. Ze zullen het voelen als je ze nodig hebt. Ook bestaat tijd voor hen niet. Zij wachten niet dag in, dag uit tot jij hun hulp nodig hebt. En proberen niet de gehele dag een boodschap over te brengen. Zij proberen de boodschap alleen over te brengen als je er op dat moment open voor staat doordat je bijvoorbeeld een helderziende periode hebt. Je kunt ook openstaan voor zo’n helderziende of misschien wel heldervoelende waarneming als je een kwetsbare periode hebt. Zoals een periode met veel verdriet. Dan zoek je onbewust ook steun. Op dat moment voelen ze dat en kunnen ze hun boodschap over gaan brengen!

Wist je trouwens dat er ook kinderen zijn die veelvoudig iets vertellen over hun vorige levens?

Leer meer over reïncarnatie in het Nederlands.

Leer meer over reïncarnatie en hoeveel tijd er tussen levens zit in het Engels.

 

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoeveel tijd zit er tussen de dood en reïncarnatie?”