Hoeveel tijd zit er tussen de dood en reïncarnatie?

Heb je je ooit afgevraagd waarom een overleden iemand soms heel lang bij je is? En wat diegene al die tijd dan aan het doen is? En vraag je je af hoe dit voor jou zal lopen?

 

 

Hoe lang je een entiteit blijft na de dood, hangt af van verschillende factoren.

Het hangt af van jouw afspraken met boven voordat je hier op aarde kwam. Soms weet je dit niet meer of begrijp je dit niet. Maar dat bepaalt dan hoe lang je een entiteit blijft. Dit staat ook haaks op levenslessen.

Waar het ook vanaf kan hangen is jouw band met de personen die je achter laat. Durf je ze los te laten? Kunnen ze het wel aan zonder jou? Of wil je ze nog wat vertellen, duidelijk maken en steunen? Daar tegenover heb je ook dat zij jou niet los kunnen laten. Zij kunnen wellicht verwachten dat jij hun gaat steunen? Ook dit kan allemaal invloed hebben op hoe lang jij op de aarde nog zal blijven.

 

 

Tijd is een verraderlijk iets

Wat doen entiteiten/ overleden geliefden eigenlijk als ze niet bij jou rondhangen? Zitten wachten? En voel je je daar schuldig om? Dat hoeft niet hoor! Zij kunnen de hele wereld rond als ze willen. En praten met hun gidsen of andere entiten. Ze zullen het voelen als je ze nodig hebt. Ook bestaat tijd voor hen niet. Zij wachten niet dag in, dag uit tot jij hun hulp nodig hebt. Zij kunnen gewoon sprongen maken verder in de tijd terwijl jij hier nog leeft.

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Hoeveel tijd zit er tussen de dood en reïncarnatie?”