Kruiden: de verdrijvende en geneeskrachtige werking

Kruiden

Om de negatieve energie van of bij mensen te verdrijven gebruik ik vaak kruiden. En dan niet kruiden die je in je eten doet ‘s avonds, maar vanuit de binnenlanden. Vanuit de binnenlanden in het buitenland.

Met kruiden versterk ik de healing en verdrijving die ik met mijn energie inzet. Met verschillende kruiden krijg je ook weer verschillende resultaten. Daarom is het ook altijd belangrijk dat je goed vertelt wat je wil bereiken met je verdrijving. We kijken hier altijd samen naar. Als we weten wat er speelt middels reading, dan kunnen we het pas echt goed weghalen. Een kleine greep van wat er bijvoorbeeld kan spelen is vloeken, zwarte magie via eten en drinken, zwarte magie uit vorige levens, geesten op allerlei manieren, etc.. Er zijn vele soorten magie.

Wat maakt het dat de kruiden een versterkend effect geven bij verdrijvingen?

Ik geloof er persoonlijk niet in dat iemand die kan healen ook meteen kan verdrijven. Of het blijft vaak bij een tijdelijk effect. Ik geloof er wel in dat het met healing kan als je er hard op oefent, maar dan nog is het belangrijk om precies te weten wát je verdrijft en kun je alleen maar hopen dat het niet terugkomt. Daarom verdrijf ik met kruiden a.d.h.v. een intake of reading: snel, veilig, effectief en permanent. De kruiden beschermen je namelijk tíjdens de verdrijving. Bijvoorbeeld in een wassi. Zo ook beschermt een zwarte kaars jou tijdens het verdrijven. En daarnaast hebben ze de mogelijkheid om je niet alleen te verdrijven, maar ook te beschermen/ blokkeren tegen verdere invloeden van negativiteit. Denk aan als iemand steeds negatief met je bezig is.

Bekijk hier een overzicht van verdrijvingen die ik toepas in de webshop. Of leuke rituelen!

wassi

Waar gaat de verdreven zwarte magie heen?

Het is erg makkelijk met de kruiden gedaan te krijgen wat je wil. Dat maakt het in de verkeerde handen ook altijd gevaarlijk. Je zult bij mij dan ook nooit mijn medewerking kunnen vinden als je me vraagt zwarte magie of een geest terug te sturen naar iemand. Het enige wat ik doe, is zorgen dat de balans weer herstelt. De balans herstelt niet als ik de zwarte magie of geest terugstuur naar degene die dit heeft opgewekt. Ik kan me voorstellen dat dit misschien wel zo lijkt, omdat ik het eventueel terug zou sturen naar de bron, maar ik zie degene die het stuurt niet als bron. De bron is namelijk ‘niets’: de negatieve energie is uit het niets opgemaakt behalve kwade intentie. En dat is ook waar ik voor zorg: dat de negatieve energie weer niets wordt. En blijft.Allergisch voor kruiden?

Tot slot: vertel me altijd of je weet of je allergisch bent voor kruiden. Dan kijken we naar een omweg hiervoor. Je hoeft namelijk niet altijd een mengsel op je lichaam te smeren. Er zijn soms ook andere manieren. De manier om te met kruiden negatieve energie weg te halen door direct huidcontact is wel het snelst.


Nieuwsgierig naar hoe ik verdrijf?Leertip:

Als je meer last hebt van je banden met mensen dan van energieën, kun je je ook verdreven voelen door de cursus energiekoorden verbreken. in plaats van werken met kruiden. Klik op de afbeelding om er meer over te lezen.

energiekoorden

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Kruiden: de verdrijvende en geneeskrachtige werking”