Heb je vaak last van jezelf verspreken? Lees hier waarom!

Allereerst is dit trouwens ook een symptoom van een b12-tekort hebben. Maar anders is het verspreken van jezelf vaak je onderbewuste die zijn zegje wil doen!

Vast heb je eens gehoord van een bewuste en onderbewuste die samenwerken met elkaar. Het bewuste ben jij en het onderbewuste is dat wat alles in gang houdt voor jou, zoals ademhalen in je slaap. Onbewust dus. Wanneer er een wrijving hierin is, dan komen er problemen bij het bewuste. Daar wordt vaak hypnose ingezet om te achterhalen waarom en om de samenwerking weer te bevorderen.

Heb je er ooit aan gedacht dat jezelf verspreken niet zo zeer het maken van een verkeerde woordkeus is, maar er meer achter kan zitten?

Wanneer mensen zich verspreken, is de kans groot dat je onderbewuste iets heeft gezegd

Wat hij ermee bedoelt en waar het precies vandaan komt, ligt erg aan je situatie. Maar ken je het dat je wil zeggen dat het goed met je gaat en je zegt opeens iets heel anders, zoals ‘ik ben boos?’ Je denkt dat je je verspreekt, maar eigenlijk spreek je de waarheid en is er iets in je leven waarover je je boos maakt en dat aandacht nodig heeft. Een wat misschien herkenbaarder voorbeeld is ook dat iemand je iets moeilijks vraagt en je dichtklapt. Het is alsof je echt naar woorden moet zoeken en je keel weigert mee te werken. In dit geval is de kans groot dat hier een grote blokkade op zit. Of dat vanuit dit leven is of een vorig leven, het is iets waarin je onderbewuste niet mee wil werken. En dit laat hij zien door middel van je keel. Het onderbewuste zou ook nooit willen liegen. Dus is er dan een conflict tussen jullie tweeën op het moment dat jij dichtklapt. Probeer dit altijd te onderzoeken. Waarom klapte je dicht?

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Heb je vaak last van jezelf verspreken? Lees hier waarom!”