Vakantie: nóg meer redenen waarom dit goed voor jou is!

Vakantie

Vakantie is erg fijn. Geen verplichtingen, althans niet als je ze oplegt aan jezelf, genieten en uitrusten. Het liefst met fijne personen. Maar wat doet vakantie nog meer met je lichaam?

Je bent op vakantie letterlijk weg van alles

Op vakantie zijn is geweldig omdat je niet hoeft te denken aan de dagelijkse sleur. De grootste zorgen zijn: welke auto moet je huren en wat ga je vanavond eten. Dat is geweldig! Dat merk je ontzettend in je hoofd en lichaam. Maar soms worden lichamelijke klachten wel héél erg minder. Hoe komt dat nou? Is het echt allemaal zo stressgerelateerd?

Soms wel, maar nog vaker zijn het de prikkels die je letterlijk niet meer op je hebt. Je kunt namelijk veel onderbewuste klachten hebben of klachten vanuit je omgeving. Door hier even van weg te zijn neem je eindelijk niet meer de hele tijd die keelpijn van je zogenaamde vriendin over. Ze is namelijk veel verder weg dan normaal. En je spreekt haar wellicht ook niet. En je onderbewuste hoeft eindelijk niet meer steeds te seinen dat je op mag passen voor haar.

Dit is dé kans om op onderzoek uit te gaan!

Probeer eens na te gaan waarom bepaalde klachten minder zijn? Is het van je omgeving, is het denk je van je onderbewuste, of je werk? Of de manier waarop je het leven ziet? Of is het letterlijk rust om je spieren minder te belasten? De vragen zijn erg moeilijk maar vaak kom je verder dan je denkt! Soms hoef je alleen maar de vragen even in jezelf te stellen. Je kunt altijd deze klacht-zelftest eens maken om te kijken waar de aard zit van je klacht. Die geeft veel inzicht gebaseerd op laagdrempelige vragen. Dat kun je altijd op of na vakantie checken! En voor meerdere klachten invullen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Vakantie: nóg meer redenen waarom dit goed voor jou is!”