Zes redenen waarom men jouw intuïtie en gave miskent

Zes redenen

Ga deze zes redenen eens na waarom je het eigenlijk wel bij het juiste eind hebt. Leer begrijpen waarom anderen je intuïtie dit ontkennen. Een paar van deze zes redenen zullen je misschien bekend voorkomen, maar laat je ook verrassen door iets nieuws.

1 van de zes redenen: ze liegen

Er zijn veel redenen waarom mensen kunnen liegen. Als jij iemand erop wijst dat hij verdrietig is of boos is, dan kan diegene dat niet altijd leuk vinden. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals de timing en setting wanneer en waarin je het benoemt. Of ze voelen zich betrapt als je hen jaloers noemt. Dit zal resulteren in liegen tegen jou.

2, de tweede van de zes redenen: Ze hebben geen zelfkennis (op dit vlak)

Soms kun jij bijvoorbeeld boosheid of verdriet bij iemand voelen, maar weet diegene zelf niet dat hij dit voelt. Uiteraard zal diegene dan ook vertellen dat wat je zegt niet klopt. En dat terwijl jij bijvoorbeeld één of ander weggestopt trauma of oud zeer oppikt.

3: Jij voelt tot in hun omgeving

Je kunt ook zó gevoelig zijn dat je per ongeluk voelt dat iemands moeder boos is in plaats van degene waarmee jij praat. Daarom zal diegene ook ontkennen dat hij boos is. Hij zal echter ook niet altijd mee kunnen denken in waar jouw gevoel dan wél vandaan komt.

4: Jij voelt tot in hun vorig leven

Je kan iemands karakter voelen vanuit het vorig leven. En karakter neem je altijd eigenlijk wel mee door de levens heen. Wat je ermee doet en hoe je het tot uiting brengt, maakt het verschil. Daarom kun je bij iemand voelen dat hij erg onbetrouwbaar was in zijn vorig leven. Dit, omdat hij een erg manipulatief persoon was. Nu heeft hij nog steeds dat manipulatieve, maar zet hij het juist in voor andere doeleinden zoals verkopen of zelfs goede doeleinden. Je hoeft overigens niet bij deze persoon zijn vorig leven aanwezig te zijn geweest om dit op te pikken.

5: Misinterpretatie

Soms kun je iets voelen bij iemand en los van bijvoorbeeld voelen tot in iemands vorig leven of omgeving, het fout interpreteren. Zo kun je voelen dat iemand iets met dieren heeft. Het lieve uiterlijk van degene tegenover je zorgt ervoor dat jij benoemt dat diegene passie voor dieren heeft. Diegene snapt echter niet waar dat vandaan komt en zal het ontkennen. In werkelijkheid is diegene eigenlijk allergisch voor dieren of angstig dus zat je in de kern goed!

6, de laatste van de zes redenen: Ze willen zich er beter door voelen

Dit kan natuurlijk ook. Mensen die jou graag je vertrouwen in je intuïtie willen afnemen om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat ze zelf hun intuïtie niet zo kunnen inzetten of ze zich een meerdere voelen.

Hoe kun je je intuïtie trainen?

Om je intuïtie feilloos te maken, kun je in ieder geval het volgende doen: oefen en kweek zelfvertrouwen! Als iemand ontkent dat je het juist hebt, weet dan voor jezelf dat er één van de zes redenen kunnen meespelen. Al weet je niet welke reden het was en blijft de ander achter met de gedachte dat je het fout had, weet voor jezelf dat je er ook altijd later nog op terug mag komen.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Zes redenen waarom men jouw intuïtie en gave miskent”