Dromen en hoe deze te interpreteren

Dromen, dat is de taal van je onderbewuste. Hij spreekt dan tot je. Maar het onderbewuste kan je ook boodschappen van je gidsen, andere entiteiten of engelen doorgeven.

Boodschappen vanuit je dromen

Hoe weet je wat de boodschap betekent? En van wie die is? Soms zie je letterlijk van wie de dromen die je ontvangt is. Dan nog is het soms de vraag of het iets dan letterlijk of symbolisch is. Zoals dat je iemand moet loslaten. Of je droomt letterlijk te interpreteren is, kun je het beste met je gevoel proberen te beantwoorden. Als je droom dat je ontslag neemt van je werk, betekent niet meteen dat je dit moet gaan doen (en soms ook wel). Het kan heel veel andere dingen betekenen, zoals dat je meer in je mars hebt dan het werk dan je nu doet. Je moet misschien iets bijleren. Of iemand anders in je leven neemt ontslag op zíjn werk.

Je kunt dus ook dromen wat iemand anders meemaakt in zijn leven. Misschien kun je diegene daarin ondersteunen of behoeden voor wat er gaat komen. Je droomt vooral over mensen met wie jij een connectie hebt. Soms zelfs onbewust of uit een vorig leven. Je kunt zelfs dromen dat diegene over wie jij droomt dit al eens heeft meegemaakt in zijn vorig leven en dat jij er toen ook al bij was.

Tekens vanuit je dromen

Je kunt ook dromen over tekens. Deze lijken wel vaak op een boodschap. Tekens zijn meestal symbolisch. Om het voorbeeld van ontslag op je werk aan te houden, kan dit bijvoorbeeld betekenen dat je veel mensen in je omgeving hebt die zich dominant naar jou opstellen. En dat je beter voor jezelf moet op gaan komen.

Helderziende droom

Natuurlijk heb je ook zoiets als een helderziende droom. Dat betekent dat je iets ziet voor in de toekomst. Er zijn een aantal manieren om dit te begrijpen en mee om te gaan. Zo is niet alles wat je droomt iets dat vast ligt in de toekomst. Soms is dit ook weer symbolisch of verandert er iets in het heden waardoor de toekomst verandert. Je droom klopt dan niet meer. Symbolisch dromen kan je ook helpen met een beslissing maken voor in de toekomst. Ook kun je hier gewoon letterlijk over dromen!

Overigens kun je ook altijd vragen om een droom als je ergens niet uitkomt.

Je kunt ook een droom hebben over je vorige levens, zoals ik eerder ook naar voren bracht. Lees ook hoe je je dromen kunt onthouden!

 

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Dromen en hoe deze te interpreteren”