Paranormaal Alternatief 23& 24 september 2017

paranormaal alternatief

Hoi allemaal! Aanstaand weekend ben ik aanwezig op de Paranormaal Alternatief in Rijswijk als medium/ paragnost.

Er zijn een groot aantal mensen die ook aan de slag willen met hun gaven. Dit kan helderzien, heldervoelen, helderweten of helderhoren zijn. In een consult kun je vragen hoe je deze in kunt zetten, maar ook wat de valkuilen zijn. Je hoeft vooraf niet te weten welke gave je hebt! Bovendien herken je al veel van je gaven die in jouw dagelijks leven al heel gewoon lijken.

Andere mensen willen misschien komen met vragen over hun verleden: herinneren ze het verleden goed? Je kunt ook vragen om je verleden af te sluiten door een boodschap van jouw geliefde overledenen of gidsen. En je vragen stellen over het heden: ben je op de goede weg? Wat is eigenlijk jouw levensdoel? En hoe ziet je toekomst eruit? Zit er nog een baanverandering aan te komen? De dingen die redelijk vast staan mag ik in ieder geval antwoord op geven. Bij de overige vragen mag ik je helpen beslissen! Ook hier kunnen jouw overledenen en gidsen jou een boodschap geven.

Sommige mensen hebben ook te maken met negatieve energie of entiteiten. Dit kan erg moe en zelfs ongelukkig maken. Je kan hier in een consult naar vragen. Ik kan je in een vervolgafspraak helpen bij het verwijderen van een boze entiteit of van negatieve energie dat bij jou of in jouw huis is, maar ook bij het opladen na een zware periode.

We kunnen ook praten over blokkades binnenin jou. Denk aan angsten en afvallen. We kunnen kijken of je je klaar voelt voor een hypnose en eventueel een vervolgafspraak plannen. Je kunt ook je jeugd of vorige levens herbeleven of je gids ontmoeten!

Adres Paranormaal alternatief

Paranormaal Alternatief wordt gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk. Voor een routebeschrijving, kijk op www.spiritueelalternatief.nl

Tot gauw!

Groetjes Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormaal Alternatief 23& 24 september 2017”