Tips om van je dipje af te komen

Op de één of andere manier klopt de temperatuur en het weer niet voor deze tijd van het jaar. Hierdoor kun je je wat onrustig voelen. Alsof je iets dwars zit maar je weet niet wat. Je ervaart een soort dipje . Dat heet gewoon last hebben van energieveranderingen. Mensen hebben dat ook heel vaak met de volle maan. Lees in dit artikel vijf tips voor het omgaan met veranderende energieën.

5 tips voor je dip

Het is altijd belangrijk om te sporten/ bewegen, maar zeker nu. Ga niet bij de pakken neer zitten als je je wat minder voelt. Dan voel je je als je niet sport of het sporten overslaat alleen maar meer in een dip. De truc hiervan is dat je je hoofd ertoe zet om te sporten en het sporten geeft je het gelukshormoon af. Daarvoor moet je dus wel eerst gaan!

Veel mensen hebben niet de behoefte om te praten als ze een dipje hebben. Ze willen anderen niet lastigvallen met hun gevoelens of weten niet eens precies wát er mis is met ze. Blijf dit wel doen! Als je met iemand praat die je vertrouwt, ben je nooit een verantwoording verschuldigd over hoe je je voelt en waarom. En je kan ook altijd andere vormen van praten vinden, zoals zingen of een andere hobby.

De laatste 3 tips

Blijf erop uitgaan wanneer de kansen zich voordoen. Ook hier geldt vaak weer dat je je er echt toe moet zetten en achteraf blij bent dat je gegaan bent.

Maak een overzichtelijk lijstje van de activiteiten die je binnenkort allemaal wil gaan ondernemen en ga plannen. Verheug je hierop!

Ga uiteraard ook eens na of er niet iets groters aan de hand is dat je onbewust eigenlijk al een tijdje wil oplossen. Het kan namelijk zo zijn dat je nu pas ruimte creëert of krijgt om dit aan te pakken.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Tips om van je dipje af te komen”