2 en 3 december Paranormaal Alternatief (beurs) in Rijswijk!

2 en 3 december

Lieve allemaal! Dit weekend ben ik 2 en 3 december aanwezig op Paranormaal Alternatief. Dit is de spirituele beurs in Rijswijk! Je kunt er veel doen, edelstenen kopen, tarotkaarten bekijken en allerlei spullen kopen. Zelf zit ik er weer met mijn eigen stand van Witte Wolf als medium en paragnost om jullie vragen weer te beantwoorden dit weekend! Ik kijk er naar uit!

Mijn soorten consulten op de beurs voor 2 en 3 december

Je kunt me consulteren voor twee soorten consulten op. Het meest gekozen consult is een vrij uiteenlopend consult. Je kunt van alles vragen van verleden tot de toekomst, zwarte (negatieve) energieën om jou heen, kwade geest verdrijving, vragen over overledenen en vragen over je eigen gezondheid. Stel gerust de vragen die in je op komen, je hoort dan wel of er een antwoord op te vinden is!

In een ander soort consult kun je je gids ontmoeten. De opties zijn dat je het bij mij laat doen of dat ik je help het thuis zelf te doen. Dit kan door middel van een hypnose of ter plekke een oefening meegeven. Ik kan je natuurlijk helpen bij het maken van de keus.
Optie 1 is dus op maat gemaakte oefening die je thuis kan doen om zelf je gids proberen te ontmoeten. Dat is altijd erg bijzonder en je komt eigenlijk automatisch al dichter bij elkaar. Het is natuurlijk veilig. Als je er niet uitkomt, kun je altijd weer contact opnemen. En ook kun je regressietherapie of reïncarnatietherapie overwegen! Dan kun je ze ontmoeten of zelfs levens met ze herbeleven.
Optie 2 is een omschrijving van jouw gids die ik je geef. Ik kan je uitleggen wat zijn taak nu is in jouw leven, wat jullie van elkaar waren in vorige levens, zijn uiterlijk etc.. Je kan ook een beschrijving van zijn uiterlijk krijgen en handvatten van hoe deze gids het liefst communiceert met jou. Misschien via seintjes, tekens of dromen. Je kan ook een boodschap van hem of haar vragen.

Adres

Wil je komen 2 en 3 december? Kijk dan voor het adres en routebeschrijving van Paranormaal Alternatief Rijswijk op de website van Paranormaal Alternatief.
p.alternatief

Tot dan!

Desiree
Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “2 en 3 december Paranormaal Alternatief (beurs) in Rijswijk!”