Beurs op 3 en 4 februari in Rijswijk!

je gaven beurs

Lieve allemaal. Dit weekend van 3 en 4 februari ben ik aanwezig op de paranormale beurs in Rijswijk.

Hier kun je terecht voor 2 soorten consulten. In het ene consult kun je je gids ontmoeten. Ik beschrijf dan aan jou hoe hij of zij eruit ziet, hoe hij het liefst contact legt met jou, etc.. Gidsen ken je vaak uit een vorig leven. Dit mag je trouwens ook ondervinden tijdens een regressietherapie bij mij.

In het andere consult kun je vragen stellen over verleden, heden en toekomst. Met vragen over je gezondheid en antwoorden met behulp van automatisch schrift kun je ook bij mij terecht. Je kunt ook vragen stellen over je geliefde overledenen en jouw onderbewuste. Vanuit het onderbewuste kunnen er fysiek en emotionele problemen in jouw leven zijn ontstaan. Met hypnose maken we contact met jouw onderbewuste om de samenwerking tussen het bewuste en onderbewuste te bevorderen. Hiermee worden de problemen in jouw leven aangepakt.

Soms ontstaan problemen ook door jouw omgeving die niet het goede met jou voor hebben. Ik kan je dan praktische handvatten bieden om hiermee om te gaan.

Je kunt ook aan mij als paragnost en medium zijnde een consult nemen om vragen te stellen over negativiteit die jij om je heen voelt. Dit kan uitmonden op een paar handvatten of verwijdering/ verdrijving van een boze geest of entiteit of negatieve energie/ magie in een andere afspraak.

Buiten dit alles kan ik je ook een kleine kijk in de toekomst geven en je helpen met welke richting je op wil met je leven. Wat past er nu bij jou en waar liggen je talenten? Waar moet je op letten?

 

Adres

Het adres van de paranormale beurs in Rijswijk staat op de website van Paranormaal Alternatief.

Graag tot op de Paranormaal Alternatief!
Liefs,
Desiree Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Beurs op 3 en 4 februari in Rijswijk!”