Foto lezen: hoe kun jij dat zelf leren?

Foto lezen kan iedereen. Ik vind dat iedereen dat in zich heeft. Het vraagt alleen bepaalde mate van zelfkennis om te begrijpen wat je ziet.


Waar moet je op letten voor je begint met een foto lezen?

Waar je op moet letten is dat toestemming hebben om iemand te lezen werkelijk iets is dat je merkt bij het foto lezen. Heb je geen toestemming, dan krijg je vaak, vooral in het begin, alleen maar basisinformatie van iemand door. Veel ligt aan het karakter van diegene zelf. Is het een open boek, dan krijg je wat meer door. Het is allemaal best letterlijk! Of je foto lezen zonder toestemming netjes vindt, laat ik bij jou.

Heb je wel toestemming? Dan zul je ook wat meer te weten komen over die persoon! Die persoon stelt zich namelijk open en de energie werkt met je mee. Bekijk het vanuit je eigen oogpunt: jij wil denk ik ook niet dat iemand al je geheimen kan lezen. Dan geef je dat signaal af met je energie en komt iemand er niet doorheen. Vertrouw je iemand en geef je toestemming? Dan zegt jouw energie ook tegen de ander dat je wat dieper mag kijken. Foto lezen is echt een energiekwestie.


Foto lezen heeft te maken met jouw gaven

Iedereen heeft gaven. De één werkt er wat meer mee samen dan de ander en sommige perioden in het leven remmen en ontwikkelen jouw gaven. Een foto is handig om je gaves mee te testen, want door op deze wijze op een ander te oefenen, leer je jezelf beter kennen!

Als je een foto leest, gebeurt er in je lichaam van alles. Afhankelijk van welke gave bij jou het meest ontwikkelt is, zal je onderbewuste (dat is immers degene die je vertelt wat er met de foto aan de hand is) je over de foto en persoon op de foto vertellen. Dat betekent dat je van alles in je lichaam voelt opspelen! Je kunt dingen zien bewegen op de foto, dingen horen, voelen noem het maar op! De truc is te beseffen dat dit door degene op de foto komt. Zoals ik in het filmpje hieronder uitleg, zijn de dingen die opeens gebeuren door middel van je lichaam plots, en kun je er van uitgaan dat ze door de foto gebeuren.

Waarom zou je oefenen op foto lezen?

Ik steun de uitspraak dat je van jezelf moet houden voordat een ander van je kunt houden en aan jezelf moet werken voordat je een ander kunt helpen. Maar soms leer je jezelf pas begrijpen als je met een bepaalde techniek oefent. Je begrijpt opeens waar jij en je onderbewuste allemaal toe in staat zijn. Hoe dat gebeurt, zegt dan weer veel over jou.

Wil je echt verder met het ontwikkelen van foto lezen en je andere gaven ontwikkelen? Dan kun je er hier meer over lezen.

Wil je ook tips over foto lezen in videovorm? Bekijk het hier

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Pierre

  februari 17, 2018

  Hoi Desiree,
  Wat een interessante en boeiende verzameling artikelen heb je hier opgebouwd. En alles zo duidelijk en uitvoerig beschreven. Zeer leerzaam. Mijn complimenten.

  Aan het eind van dit stuk (foto lezen) wou ik verder gaan met je link om er dieper in te duiken, maar die kwam uit op een onbestaande pagina.
  Was die link verkeerd of dient het vervolg er nog aan te komen ?
  Alvast mijn dank voor de evt. aanvulling ervan !

  • Beantwoorden

   Desiree

   februari 22, 2018

   Beste Pierre,

   Dank je voor je reactie en complimenten. Fijn om je er zo mee te kunnen verblijden. Ik vind het schrijven erg fijn.
   Oei interessant, inderdaad een foutje en nu aangepast, dus bedankt! 🙂
   Hopelijk hoor ik weer wat van jou!

   Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS