Paranormale beurs op 7 en 8 april te Rijswijk

paranormale beurs

Lieve allemaal. Op 7 en 8 april ben ik te vinden in Rijswijk op het Paranormale Alternatief beurs. Naast consulten kun je oriënterende vragen stellen over hypnose, regressie/ reïncarnatietherapie. Je kunt ook terecht met vragen over negativiteit, verdrijving en reiniging. Je kunt vragen wat je zelf hieraan kunt doen of afspraken maken over het verwijderen van een boze geest of vervelende energieën in een andere afspraak.

Wil je een reading, dan zijn er twee soorten. In de eerste kun je je gids ontmoeten. In een reguliere reading kun je terecht met vragen over je geliefde overledenen. Hiervoor kan ik bijvoorbeeld automatisch schrift gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld dingen leren verwerken en onopgeloste zaken leren begrijpen.
Daarnaast kun je ook terecht voor vragen over je gezondheid. Vaak staat dit haaks op je hooggevoeligheid of heldervoelendheid. Vaak met praktische handvatten valt dit op te lossen. Of met een training in een losse afspraak. In een training kunnen we overigens ook jouw kind met zijn autisme en overprikkeldheid trainen. Het kan ook zijn dat jouw geestelijke en fysieke klachten inderdaad van jou zijn en komen van uit je onderbewuste. Dat is dan weer met hypnose of regressie op te lossen!
Los van bovenstaande kun je ook terecht voor een kijkje in de toekomst of vorige levens. Waar komen je talenten vandaan en loop je nog op je pad?

Adres paranormale beurs

Op 7 en 8 april wordt Paranormaal Alternatief gehouden te Rijswijk. De beurs vindt 5 keer paar jaar plaats. Dat maakt dit de lente editie! Dit keer vindt het plaats op het adres dat te vinden is op de website van Paranormaal Alternatief. De readings hebben gereduceerd tarief om het voor iedereen toegankelijk te maken. Je kunt ook vragen naar andere diensten behalve de readings, zoals verdrijving of hypnose. Zie ik jou ook?

paraview

Graag tot op de Paraview in Rijswijk!
Liefs,
Desiree Witte Wolf

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormale beurs op 7 en 8 april te Rijswijk”