Week van de communicatie #4/5: Steeds hetzelfde vragen

hetzelfde vragen

Heb jij een typisch kenmerkje tijdens het communiceren? Vorige keer hadden we het over oogcontact vermijden. Vandaag hebben we het over meerdere malen hetzelfde vragen en hoe je onderbewuste hier mee te maken heeft! Het is dus niet zomaar klakkeloos ‘onzekerheid‘ of een slecht geheugen. Het is diepgaander dan dat! En jij als hooggevoelig persoon, kan hier dus last van hebben. En eigenlijk zelfs van deze gave gebruik van leren maken! Lees vooral verder hoe emerdere malen hetzelfde vragen ook richting een gave hebben namelijk kan gaan in plaats van alleen maar onzeker zijn!


 

Meerdere malen hetzelfde vragen

Dit is één van mijn favorieten om eerlijk te zijn. Je vindt jezelf soms in situaties waarin je meerdere malen hetzelfde vraagt aan iemand. Soms betrap je jezelf erop dat je het al hebt gevraagd, maar voelt het toch goed om nog eens te vragen. Wat je onderbewuste je mogelijk vertelt is dat er tegen je gelogen wordt. En dat geeft jou argwaan. Die argwaan wil je controleren. Je onderbewuste laat het je controleren door dus meerdere keren hetzelfde te vragen aan diegene in de hoop dat de ander toegeeft. Dan word je bewust en niet alleen dat, ook leer je dat je je onderbuikgevoel echt mag volgen.

Een ander signaal van je onderbewuste kan zijn dat je voelt dat diegene al een beslissing heeft genomen maar het om de één of andere (legitieme) reden dit nog niet vertelt. Bijvoorbeeld omdat hij/ zij er nog een nachtje over wil slapen.

Eigenlijk lijkt dit ook allemaal erg op helderspreken. Helderspreken betekent dat je vaak op de automatische piloot praat of iets anders zegt dan je wilde. Iets dus simpelweg herhalen is ook een vorm van (positieve/ gave) beïnvloeding op je spraak. Toch veel last van jezelf herhalen? Bekijk ook eens dit object!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Week van de communicatie #4/5: Steeds hetzelfde vragen”