Paranormaal alternatief 2 en 3 juni te Rijswijk

paranormaal alternatief.

Lieve allemaal! Ik ben weer aanwezig op de beurs in Rijswijk op 2 en 3 juni Paranormaal Alternatief voor een paranormaal consult. Er is weer te beleven op de beurs! Ook in andere tentjes! Edelstenen, verschillende soorten readings, tarot en gratis lezingen bijwonen. Zelf zit ik er weer met mijn eigen stand van Witte Wolf als medium en paragnost om jullie weer te woord te staan en leren kennen! Kom je ook langs om te wennen?

De consulten die ik aanbied op de beurs

Op de beurs van dit weekend bied ik twee consulten aan: gids ontmoeten en algemene reading.

Het consult dat het meest wordt gekozen is de algemene reading. Dit is een vrij divers consult. Je kunt van alles vragen van zwarte energieën tot entiteiten en van verleden tot toekomst. Ook bij je gezondheid kan ik een extra blik werpen. Of het hebben over jouw eigen paranormaal zijn. Stel gewoon alle vragen die in je op komen, dan hoor je vanzelf of het een vraag is waar we antwoord op kunnen krijgen.

In het andere consult kan je je gids ontmoeten. Ik kan deze mevrouw of meneer voor je beschrijven en vertellen wat zijn/ haar manier van communiceren is en taken zijn met jou, of ik geef je een oefening om het thuis zelf te ontmoeten! Net wat jij meer vertrouwt en leuker vindt. Want eEen boodschap kan er natuurlijk ook meteen in het consult. Daarnaast kun je in mijn praktijk altijd eens regressietherapie of reïncarnatietherapie overwegen! Dan kun je ze zelf zien en zelfs levens met ze herbeleven.

Adres paranormaal alternatief

Kom jij ook 2 en 3 juni? Klik voor het adres en routebeschrijving op www.spiritueelalternatief.nl. Je kunt tijdens het consult genieten van een gereduceerd tarief. En genieten van gratis informatie over hypnose en verdrijving.
p.alternatief

Tot snel!

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Paranormaal alternatief 2 en 3 juni te Rijswijk”