Vier elementen persoonlijkheidstest: water, vuur, aarde en lucht

vier elementen

De vier elementen

Er bestaan vier elementen: water, vuur, lucht en aarde. Er liggen veel kenmerken in deze elementen die hiermee in mensen resoneren. Zo staat water vaak voor gevoelig zijn. Vuur voor impulsiviteit. Lucht voor dromerig en vlot zijn. En tot slot aarde voor nuchter zijn. Let op: elk van deze punten kun je zowel positief als negatief interpreteren. Geen element is beter dan de ander. Vaak heb je geen test nodig om te zien welke element je bent, maar de extra beschrijving die de test voor jou brengt, kan toch extra inzicht brengen! En draagt weer bij aan een stukje zelfacceptatie.

Dus: welk van de vier elementen water, vuur, aarde en lucht representeert jou het meest? Waar mag je op letten en wat zijn je krachten? Twijfel je over sommige antwoorden? Doe de test dan later opnieuw. Je hoeft niet alleen maar 1 element te zijn.

Vind je dit soort testen en weetjes leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

En klik ook meteen door voor de hooggevoeligheids zelftest voor kinderen!

Instagram

De vier in mijn verdrijvingen

De vier elementen komen ook voor in de manier waarop ik energieën opruim. Ik zal het gewoon even kort doornemen! Water staat voor de verdrijvingen die je al douchend moet doen. Na het douchen moet je de verdrijving wegspoelen in stromend water. Dit staat voor wegstromen in het oneindige. Dat zijn twee water elementen. Het element lucht staat voor de lucht die het geeft tijdens het douchen. Tenslotte het element vuur staat voor de beschermende kaars die je vaak aan moet steken om je te beschermen tijdens het verdrijven. En terzijde het element aarde staat voor verdrijven op afstand. Dit begraaf ik dan in aarde om het permanent te maken zolang de persoon die ik heb verdreven op de aarde loopt of doolt.

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

3 thoughts on “Vier elementen persoonlijkheidstest: water, vuur, aarde en lucht

 1. Mark says:

  Leuke quiz.
  Best wel accuraat ook.

 2. Puck says:

  Ik vindt natuur en lucht leuk, want de natuur is heel belangrijk. Mensen gooien allemaal afval op straat. En lucht lijkt me leuk omdat ik dan kan vliegen

  • Desiree says:

   Ha Puck. Leuk dat je een reactie achterlaat. Kwam lucht bij jou uit de test? Lucht is ook mijn favoriet. Lekker zorgeloos. Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT