Wat voor soort spoken zijn er?

Wat voor soort spoken

Velen van ons weten dat overleden personen een entiteit worden en bij ons blijven voor steun of het afronden van zaken. Maar wat hebben we nog meer? Wat voor soort spoken bestaan er eigenlijk?

Engelen, gidsen en wat voor andere soort positieve aan ons gelinkte spoken

Engelen, gidsen en overleden mensen zijn aan ons gelinkt. Een engel is niet gemaakt om iemand lastig te vallen, jij bent de speciale opdracht van je gidsen en ze zijn allemaal aan ons gelinkt om ons te beschermen of dingen bij te brengen. Maar waar zijn (met name) de kinderen die helderziend zijn dan altijd zo bang voor of hebben ze nachtmerries door? En mensen die hun helderziendheid hebben uitgezet?

Klopgeesten

We beginnen met deze gezellige entiteiten! Klopgeesten zijn ‘voorbijgangers’ die zich settelen in een huis zodat het daar spookt om daar hun aanwezigheid te laten voelen. Ze verschijnen vooral in huizen waarin mensen al helderziend zijn of negativiteit opzoeken betreft het paranormale. Over het algemeen doen zij niks, behalve wat herrie maken. Als je ze echter uitdaagt, is er kans dat je andere (negatieve) entiteiten hiermee uitdaagt en zij je lastig komen vallen.

Wat voor soort entiteiten bestaan er nog meer? Spoken die nooit hebben geleefd

Helaas is dit een soort entiteit dat meestal bederf komt veroorzaken. Mensen kunnen namelijk entiteiten creëren aan de hand van negatieve energie dat vervolgens vorm aanneemt. Deze soort wordt vaak gecreëerd om andere mensen zeer lastig te vallen. Er bestaan ook namen voor deze entiteiten, zoals djinns en bakroes. Dit is veelal Surinaams.

Entiteiten die trucjes uithalen of iets door willen geven

Veel entiteiten kunnen allerlei soorten gedaantes aannemen. Van heel groot tot de gedaante van iemand anders. Het is daarom altijd goed je gevoel te gebruiken hierbij! Sommigen bedoelen dit goed en sommigen niet. Vaak willen entiteiten ook iets doorgeven aan hun levende omgeving. Zij kunnen ze echter niet zien/ ontvangen. Dan gaan ze (vaak tevergeefs) op zoek naar mensen die ze wél kunnen zien. Gezien kinderen vaak nog open staan voor geesten, komen zij dus vaak bij kinderen langs. Kinderen, samen met hun fantasie en nog niet goed begrepen en ontwikkelde helderziendheid, zien dan dus vaak gek gevormde spoken.

Last van nare spoken? Vraag je je af wat voor soort spoken er bij je zijn? Laat me je helpen. Laat gerust een reactie achter. Of bekijk meteen dit object.

bescherming voor voodoo

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Wat voor soort spoken zijn er?

LEAVE A COMMENT