Familievloeken

Familievloeken

Ik denk dat veel van jullie het woord wel kennen, maar ik hoor ook veel misvattingen over familievloeken. Vandaag dus een artikel over wat (voor mij) een familievloek betekent. Verschillende soorten familievloeken, maar ook andere vloeken

Er bestaan ten eerste ontwensingen. Dit gaat over mensen die anderen met woorden vervloeken. Dit kan met positieve woorden, zoals ‘wat kun je goed leren’ met als gevolg geen motivatie meer voor school of gaten in je geheugen, of met negatieve woorden zoals ‘jij zal altijd dik blijven’. Sommige mensen vervloeken een ander hiermee bewust, sommige onderbewust. Dan heb je ook nog familiekarma. Dat voelt eigenlijk precies als een familievloek, maar komt omdat een voorouder iets fout heeft gedaan en daarvoor boete moet doen. Maar er is nog één andere soort vloek die ik in mijn praktijk meeneem: de echte familievloek.Familievloeken betekenen niet dat je vervloekt bent door je familie

Maar het kan natuurlijk wel als de aanstichter een familielid is. Een familievloek betekent dat iemand zwarte magie bewust heeft gedaan op één van je voorouders. Deze zwarte magie is vervolgens overgedragen op hun kind. En weer diens kind. En zo bij jou terecht gekomen. De familievloek kan natuurlijk ook bij jou zijn begonnen. 

Het verschil met een familievloek en ‘gewone’ zwarte magie is dat een familievloek gericht is op, naast de persoon zelf, diegene zijn kinderen.Het verschil merken tussen een familievloek en negatieve energie

Waaraan familievloeken verschillen met hoe je zwarte magie herkent, is als volgt:
– Omdat je een familievloek vanaf je geboorte hebt, heb je dus ook al vanaf je geboorte pech. Valkuil: soms beschermen je gidsen je als je jong bent en merk je pas pech als zij je wat meer loslaten)
– Je herkent bij je ouders of kinderen dezelfde soort klachten. Valkuil: zwarte magie heeft op iedereen vaak weer een andere uitwerking omdat het je zwakke punten beïnvloedt (zoals al moeite hebben met het onderhouden van relaties en jij die vreemdgaat);
– Familievloeken etteren al vanaf je geboorte. De negatieve energie voelt dan best agressief als je volwassen bent, omdat het heeft kunnen inwerken;
– Je zou niemand kunnen bedenken die zwarte magie op jou uitoefent. Valkuil: met zwarte magie uit een vorig leven zou je dit ook niet bedenken.


Klik op de afbeelding om meer te leren over de wereld van zwarte magie en een stukje leren opheffen!

ontdekkingscursus de wereld van
Wat kun je aan familievloeken doen?

Een familievloek moet je niet verdrijven, maar verbreken. Zoek naar iemand die dit kan. Dat mag bij mij, maar dat hoeft natuurlijk niet. Twijfel je of je een familievloek hebt? Je kunt bijvoorbeeld ook 2 familievloeken en zelfs 3 familievloeken op je hebben, of er speelt er nog een andere vorm van energieblokkade zoals het boze oog. Dat bekijken we samen middels intake of reading.

Verbreking wordt als lastiger ondervonden dan zwarte magie verdrijven. Dit komt omdat je de bron en aanstichter vaak niet weet. Of omdat de klachten zo lijken op klachten die verdreven moet worden en je de verkeerde verdrijving inzet. Met reguliere zwarte magie weet je de bron vaak wel en kun je jezelf gerichter beschermen, al is het door visualisatie.

Lees ook meer over 10 oorzaken van vervloekingen!

Bekijk hier de videoversie van wat een familievloek is:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

13 thoughts on “Familievloeken

 1. Luna says:

  Ik heb net een comment achtergelaten op uw andere post, maar dit is dus al mijn antwoord!! Het komt duidelijk vanuit mijn vader en oma hen familielijn en zo bij mij en mijn broer, mijn moeder heeft al eens eerder tegen ons gezegd dat ze een familievloek verdenkt, aangezien onze problematiek echt afkomstig is van mijn vader en oma (afkomstig uit Indonesië/Japan). Ik vraag me af wat uw methodes zijn?? Groetjes

  • Desiree says:

   Beste Luna, bedankt voor je reactie. Ik heb gereageerd op jouw vraag via de mail. Heb je die ontvangen? Groetjes, Desiree

  • Desiree says:

   Beste Luna,

   Vloeken zijn relatief simpel te verbreken! Ik vertel je graag meer, maar wellicht is het via hier persoonlijk.

   Ik heb je een tijdje geleden een bericht gestuurd op de door jouw opgegeven e-mail.
   Is dit nog aangekomen:)?

   Hoor het graag!

   Groetjes, Desiree

 2. N says:

  Wow dit is zo herkenbaar! Mijn moeder heeft vaak geroepen dat er een familie vloek heerst op ons gezin. Zij heeft ook ooit info ontvangen van hoe die personen eruitzien die die vloek hebben gedaan, en dat bleek een zus van mijn vader te zijn samen met nog een familie lid. Ik heb verder helemaal geen contact met wie dan ook uit de familie, enkel mijn moeder. Zou ik misschien toch nog hulp nodig hebben denk je? Zo ja, hoe ga je te werk? Ben ik heel nieuwsgierig naar!!
  Lieve groet

 3. Tatalia says:

  Goedeavond
  Ik Heb Een Vraagje Zou U een vloek willen doen op me vader van me kleine zeg maar dat hij weer terug bij me komt?groetjes tatalia

  • Desiree says:

   Beste Tatalia,

   Leuk dat je een reactie achterlaat! Het enige wat ik doe, is vloeken weghalen. Als hij weg is gegaan doordat hij beïnvloed is door zwarte magie of een vloek, dan kunnen we dat weghalen. Als hij weg is gegaan uit vrije wil, dan kan ik daar niks meer in betekenen. Het zou niet zuiver zijn om iemands wil te beïnvloeden. Mocht je willen weten of hij beïnvloed is of niet, dan hoor ik dat graag. Je kunt me altijd meer vragen stellen op info@witte-wolf.nl of door hier een reactie achter te laten, maar dan staat het hier wel openbaar.

   Groetjes, Desiree

 4. Alexandra says:

  Hey Désirée,

  Dit is héél herkenbaar!
  Het is ook niet zomaar dat ik op jouw website terecht gekomen ben.

  Ik ben vrij zeker dat ik lijdt onder een familievloek.
  Het verhaal gaat dat op het sterfbed van de grootmoeder van mijn grootvader en z’n zus ,zei als kinderen naar haar gestuurd zijn om ‘afscheid’ te nemen MAAR ik heb heel m’n leven over haar gehoord in de familie dat zij een heks was ,maar één die altijd met het zwarte en kwade is bezig geweest EN het zit ook zo dat zij niet kon sterven als ze haar ‘krachten’ of hoe je het wilt noemen, niet kon overdragen aan één van haar twee kleinkinderen (mijn opa en z’n zus dus)

  ik heb altijd horen zeggen dat hun moeder dat niet wou en de kinderen op dat moment weg gehaald heeft en dat de slechte grootmoeder toen zou gezegd hebben dat ze alle vrouwelijke generaties na haar vervloekte! En idd…
  Mijn moeder heeft twee zussen die hebben elk een zoon,ik ben dan de enige vrouw van de drie kleinkinderen.

  We zijn elk een enig kind,omdat onze biologische vaders bij alle drie zéér vroeg hij uit ons leven verdwenen is; mijn papa is gestorven aan kanker toen ik één jaar oud was en mijn neven hun vaders zijn beiden snel nadat ze geboren zijn gewoon weg gegaan van hun gezin en elk naar het buitenland vertrokken. Maar zij zijn nog in leven.

  Ik ken enkel de Familie kant van m’n moeder daar mijn vader véél ouder was dan zij (24j)en allemaal bijna gestorven zijn al(ook raar genoeg aan kanker) buiten zijn twee kinderen uit z’n vorige huwelijk,m’n half broer en half zus,maar die heb ik nooit gekend en ook wil ik die mensen niet kennen. Dat is een heel ander verhaal maar wat er na mijn vaders dood door hun gedaan is geweest, allemaal voor het verkrijgen van de erfenis etc..,is walgelijk vandaar. Mijn halfbroer schijnt ook puur ‘evil’ te zijn

  Dat ik bepaalde gaves heb,was al heel snel duidelijk als kind..
  Maar ik heb écht hulp nodig nu!
  Ik ben er zeer slecht aan toe en kan dit niet verder meer alleen bevechten ,ook is het niet mijn vakgebied en weet ik zelf niet genoeg over het verdrijven en breken van vloeken, zwarte magie maar ook bezetenheid..

  Hoe kan ik jou het beste contacteren ,buiten hier? Ik zou graag nog vele andere dingen vertellen,maar die zijn net iets te privé en delicaat,maar laat ons zeggen dat het écht niet meer gaat,ik ga dag na dag achteruit en verzwak!

  Maar ik denk dat het beste zou zijn moest je mijn energie kunnen ‘voelen’ en niet alleen afgaan op mijn klachten en mijn verhaal,want er is zoveel aan de hand en al zolang dat ik op een punt ben gekomen dat ik van niets nog zeker ben of alleszins durf te zijn en dat ik liefst iemand heb die zelf eens voelt vooraleer met zekerheid iets te zeggen.

  Veel liefs en alvast bedankt 😘
  Alexandra

 5. K says:

  Hallo Desirre,
  Ik heb het al jaren geleden begrepen dat er een famillie vloek is gedaan op onze gezin door de zus van me vader. We zijn al meer dan 16 jaar heel erg ongelukkig en maken steeds ruzie met elkaar en het komt nooit goed tussen ons, ruzie haat en naait is veel. Me moeder is 5,6 jaar geleden heel erg ziek geworden en Heeft hersenerfarct gehad. Ik heb zelf een auto ongeluk gehad en 4 jaar gelden ben ik gaan trouwen met iemand wat ik niet eens zou willen. Ben daarna nooit meer door gegaan met die huwelijk. Er is heel veel ruzie tussen ons gezin. Me moeder wordt steeds zieker en heeft reuma erbij gekregen. Kan je mischien ergens ons gezin helpen ??? Ik zou heel graag Wat hulp gebruiken. Groetjes k T

  • Desiree says:

   Beste K T,

   Wat heb je veel meegemaakt! Dat kan zeker een familievloek zijn, maar ook andere soorten negatieve energie die erop lijken maar dan wel weer anders verwijderd moeten worden. Je kunt dat laten nakijken in een witte-wolf.nl/product/online-zwarte-magie-intake

   Ik zal je ook een mail sturen met deze reactie.

   Groetjes, Desiree

 6. J says:

  Dag Desiree,

  Wat jij verteld over de familie vloeken is voor mij tot op de details herkenbaar en er is ook al eerder tegen mij gezegd dat er een vloek is uitgesproken over alle mannen in de familie. Degene die dat verteld heeft is helaas niet in staat om mij te helpen omdat het volgens haar al heel oud is en niet in Nederland is ontstaan, maar in voormalig Indië.

  Graag hoor ik privé van jou meer hierover.

  Gr. J

  • Desiree says:

   Beste J,

   dank je wel voor jouw bijzondere reactie!

   Ik zal je zoals gevraagd een e-mail sturen!

   Groetjes, Desiree

  • Lin says:

   Beste,

   Mijn oma denkt dat er een vloek over de familie heerst, dat werd op de crematie van haar verteld.
   Er zijn nare dingen in de familie gebeurt, ziektes, geldproblemen, ongeluk/moord, overlijden van dierbaren noem maar op. Hoe verbreek je een vloek en is er echt een vloek over de familie.

   Groetjes Lin

   • Desiree says:

    Beste Lin, Oh, wat bizar dat dat zo naar voren kwam! Dat klinkt wel als een vloek om eerlijk te zijn. Zo voelt het ook. Als je het mij vraagt gaat dat een stuk of 5 of 6 generaties terug. Zou je het bijvoorbeeld uitgebreid willen nakijken in een intake? Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT