Verwensingen en vloeken die lijken op zwarte magie

verwensingen

Vele van jullie hebben wel gehoord van negatieve energie of ook zwarte magie. Minder bekend zijn vloeken of verwensingen. Vandaag daar meer over! Bekijk ook 10 symptomen van een vervloeking.


Vloeken

Vele mensen denken bij vloeken en zwarte magie aan mensen die naar één of ander mannetje zijn geweest om daar zwarte energie naar jou te sturen. Dit hoeft niet altijd zo te gaan. Denk maar eens aan mensen waar je je (lichamelijk en geestelijk) nooit goed bij voelt als je diegene spreekt. Een reden kan zijn dat zij dusdanig problemen hebben dat jij dat oppikt en er ook niet goed van wordt, maar het kan ook een andere reden hebben. Namelijk: deze mensen zijn niet actief bezig met zwarte magie, maar wel met het verwensen van negatieve dingen naar jou. Bekende vloeken zijn wel:
– Ik hoop dat je nooit zwanger wordt;
– En ik hoop dat je nooit geld hebt;
– Ik gun je alleen maar verdoemenis.
Enzovoort.

En het gekke is: als de persoon die dit jou toewenst dit constant volhoudt en verbitterd genoeg is, dan komt het uit! En het kan ook op een hele andere manier gaan. Dat ze dingen zeggen als:
– O, wat heb je een mooie huid;
– Wat heb je mooi haar;
– Wat kun je goed leren.
Dit kunnen ook verwensingen zijn. Hardop uitgesproken hebben ze het meeste effect. Dan kunnen ze die energie ook echt laten aankomen bij jou.


Leer meer over de wereld van zwarte magie en een deels verlichten in de cursus door op de afbeelding te klikken!

ontdekkingscursus de wereld van

 

Wat gebeurt er dan na die uitgesproken verwensingen?

In de eerste rij met voorbeelden, dat zijn voorbeelden die kunnen uitkomen. En in de tweede rij met voorbeelden is hun jaloezie zo groot dat ze het van je af willen nemen. Alleen doen ze dat in een vorm van compliment. Het is heel moeilijk daar vanaf te komen. Het kan keer op keer worden gezegd tegen jou en je denkt misschien alleen maar dat het vleiend is. Pas dus op en gebruik altijd je intuïtie!Wat als je de ontwensing laat verdrijven?

Je hebt kans dat verdrijvers in eerste instantie tegen je zeggen dat je geen last hebt van zwarte magie. In theorie is dit ook zo, maar ook weer niet: verwensingen kunnen hetzelfde effect hebben. Daarbij is het ook gewoon wat geniepig, en daardoor moeilijk te herkennen dus.

Een tweede probleem met verdrijven is dat het geen zin heeft als je nog steeds de mensen ziet die het niet goed met je voor hebben. Dan kunnen de verwensingen opnieuw opstapelen. Met een intake voorkom je dit omdat hierin wordt verteld wat voor bescherming je nodig hebt.

Een derde probleem met verdrijven is dat vloeken eigenlijk verbroken moet worden en niet verdreven. Zo kan het dus ook nog eens voorkomen dat een verdrijving bij iemand geen effect heeft, omdat het een verbreking had moeten zijn.

Wist je dat met verwensingen of een vloek op je, je jou ook vaak onzichtbaar kunt voelen?

Engels: hoe voelt een vloek?

Nederlands:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

2 thoughts on “Verwensingen en vloeken die lijken op zwarte magie

 1. Davied says:

  Hallo ik ben David Grunholz uit budelschoot
  Ik heb een vraag ivm verwensingen….ik ben iemand die normaalgezien niet gauw in mambojambo gelooft…
  maar echter mij zijn dingen opgevallen.
  Ik heb drie relaties gehad die ik verwenst heb nadat relatie over was….
  En ze zijn ook alle drie in zware auto ongelukken betrokken geweest…
  Samira is omgekomen
  Inge is gehandicapt gebleven en geestelijk een wrak.
  Birgit heeft er een gebroken heup aan over gehouden en is nooit meer de oude geworden en geestelijk een wrak….hier is me wat meer aan de hand dan dat dit puur toeval kan zijn…
  Ik is natuurlijk een samenvatting maar ik ben dan ook wel zo zo boos geweest en zo een haat wat bij mij naar boven gekomen is
  Dat ik me afvraag…is het mogelijk als er zo een bijna niet te vatten haat in je naar boven kont dat je verwensingen uit kunnen komen…mvg David Grunholz

  • Desiree says:

   Wat ongelofelijk heftig wat je meemaakt, David. Het is zo logisch dat je boos bent. Ik denk inderdaad dat mensen met hun ontwensingen heel veel slechte dingen kunnen veroorzaken. Maar dat er ook een stukje levensles tussen zit en dat deze lieve dames ook zonder ontwensingen een auto ongeluk hadden gekregen.

LEAVE A COMMENT