Astrologisch weerbericht van mei 2019

De maand april zit er weer bijna op. We sluiten hem feestelijk af met Koningsdag en al snel zal de maand mei volgen.
April was een fijne maand dat vlotjes voorbij ging. De frisse lente bracht nieuwe energie met zich mee waardoor velen weer uit hun dipje stapten en uitdagingen weer aangingen. Maart, daarentegen, was een koele maand waarin de tijd soms maar niet voorbij leek te gaan en de winter inclusief winterdipjes lang leken te duren.

 

 

Het astrologisch weerbericht van mei 2019:

En nu het astrologisch weerbericht van mei 2019: mei wordt vooral een lange maand. Een maand waar je gevoelsmatig het idee hebt dat je al in juli zou moeten zitten, maar nog steeds in mei rondhangt. Dat is precies waar het over gaat: vind een manier om jezelf uit de sleur te trekken en daag jezelf uit. Het word je niet makkelijk gemaakt deze maand, dus zak niet weg, maar ga op pad! De frisse buitenlucht zal je goed doen en vooral de nacht is erg zuiver en helder. Ook de maan zal je herinneren aan de goedheid van het leven, welke je namelijk soms snel kwijt zal zijn deze maand. Laat je opladen en pas vooral wat mindfulness toe (zijn in het hier en nu). Wat ruik je? Wat zie je? Wat voel je? Wat hoor je? Creativiteit zal daarna opeens in overvloed in je aanwezig zijn. Je zult meer in contact komen met jezelf en ook wat verdriet kunnen helen. Maar doe er dus wel wat voor!

 

 

Concrete tips om het meeste uit deze maand te halen

Dus kop op! Ga op pad, maak een avondwandeling en zorg voor genoeg uitdaging voor jezelf. Sta even extra stil bij een mooi muziekje of ga zelf weer aan de slag met je oude muziekinstrumenten. Je zult merken dat je graag tijd wil investeren in jezelf deze maand, maar dat anderen érg veel aan je trekken en je de neiging hebt om geleefd te gaan worden. Houd je grenzen dus scherp en zorg dat je voldoening vindt in zelfs je zwaarste dagen. Zeker met de gebroken nachten die gaan komen en creatieve ideeën die per se ‘s nachts tevoorschijn gaan komen. Maak dagelijkse sleur leuk door leuke uitjes met jezelf te plannen. And remember: een afspraak met jezelf, is ook een afspraak.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van mei 2019”