Waarom je de meeste mensen in je omgeving uit een vorig leven kent

waarom je de meeste mensen

Er bestaan tweelingzielen en zielsverwanten. Kort gezegd heb je één tweelingziel (iemand waarmee je je ziel deelt) en meerdere zielsverwanten. In deze blog leg ik uit waarom je de meeste mensen in je omgeving kent vanuit vorige levens!

Bevriend worden met mensen

De meeste mensen die je uitkiest om bevriend mee te worden, zijn mensen waarbij je al snel een fijn gevoel krijgt. Dat is logisch: gevoelsmatig wil je omgaan met bepaalde mensen omdat je deze mensen herkent en dit vertrouwt voelt en met sommigen weer helemaal niet. Nu is het zo dat je niet zomaar een vertrouwd gevoel krijgt bij mensen. Daarvoor moeten er meestal raakvlakken zijn. En die voel je het snelst als je al een band hebt opgebouwd in een vorig leven met diegene. Diegene kan bijvoorbeeld jouw moeder of broer zijn geweest en dat was wellicht zó leuk, dat je graag nog even verder wil genieten van deze persoon. Sterker nog, misschien hebben jullie dat boven zelfs afgesproken voordat jullie weer geboren werden!

Wil je je vorige levens eens inzien? Bekijk deze cursus door op de afbeelding te klikken!

ontdek je vorig leven(Vervelende) Werkgevers en schoonfamilieleden

Dit zijn altijd mensen die een risico hebben om in je allergie te komen. Dat komt omdat dit mensen zijn waarmee verwacht wordt dat je door één deur kan met ze of omdat er machtsverhoudingen spelen. En soms gaat dat allemaal niet samen, omdat je elkaar gewoon totaal niet ligt. Echter zijn dit ook vaak mensen die je hebt gekend in een vorig leven, maar dan in negatieve context. Denk aan bijvoorbeeld een werkgever dat je in een vorig leven als jouw stiefmoeder zijnde jou heeft beroofd. Zij komen op je pad, omdat zij goed genoeg in je allergie zitten om er wat van te leren. Anders zou je te snel denken ‘laat maar praten.’

Als je in je allergie geraakt wordt, of in een nare onbewuste herinnering vanuit een vorig leven, dan is dat harder werken aan jezelf. Dit is waarom je de meeste bazen ook uit andere levens hebt gekend. Een hele goede levensles dus: bewustwording, grenzen stellen, zelfontplooiing, etc..

Enkele ‘nieuwe mensen’ in je omgeving

Je kunt ook mensen kennen in je omgeving die je nog nooit eerder hebt ontmoet. Je hoeft niet alle mensen uit je vorige levens te herkennen. En er bevriend mee worden. Vaak heb je diegene dan leren kennen omdat het niet anders kon. Bijvoorbeeld omdat jullie collega’s werden of door een leraar werden ingedeeld in een projectgroep. En dat was opeens zo leuk, dat jullie bevriend werden. Het is maar goed ook dat sommige vriendschappen zo ontstaan, anders blijf je alleen maar bij het oude vertrouwde clubje. Zo breidt een zielengroep uit. Dat is ook logisch, want met de jaren leven er ook steeds meer mensen op aarde. Samen kun je ook healen. Herinner jij de meeste menen uit je omgeving ook van vroeger?

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

One thought on “Waarom je de meeste mensen in je omgeving uit een vorig leven kent

  1. Cindy says:

    Hoi Desiree,

    Ik ben je eerder tegen gekomen, waarschijnlijk was ik toen nog niet klaar voor. En nu waarschijnlijk wel, ik heb vragen over mijn vorige levens, en mensen die ik nu in mijn leven tegenkom. Een van her terugkomende onderwerp is de rol van mijn moeder en de rol van mijn dochter in mijn leven. En hoe hiermee om te gaan. Ik wil graag een sessie met je inplannen.
    Ik hoor graag van je.
    Groetjes, Cindy

LEAVE A COMMENT