Astrologisch weerbericht van juni 2019

De maand mei was voor de één een hele lange maand en voor de ander een erg creatieve en vlotte maand. Met wat feestdagen aan het einde van mei, nadert juni al snel. zit er weer bijna op. De maand april ging vlotjes voorbij en juni zal eenzelfde soort maand worden.

 

 

Het astrologisch weerbericht van juni 2019:

Nu het astrologisch weerbericht van juni 2019: juni wordt een vlotte maand, maar niet voor iedereen. Omdat de zomer en zomervakantie naderen, lijkt hij voor sommige uitzichtloos en lang. Maar dat is niet helemaal de waarheid. Juist omdat iets dat je verlangt zo vlak voor de deur staat, houdt dit in dat je je mag verdiepen in waarom jouw dagen zo lang lijken te duren. Dit kan van alles zijn, zoals een uitzichtloze relatie, een saaie baan of het maar uit de weg gaan van jouw dromen. Dit is een perfecte tijd om te doen waar je achter staat! Kom in actie en beweging!

Wanneer je dit al doet of al concrete plannen hebt, zul je zien hoe soepeltjes de maand juni zal verlopen. Er is veel sprake van meevallertjes en vrolijkheid. Dus wees mindful en geniet vooral van dag tot dag. Gebruik je zintuigen om te horen wat goed is voor je lichaam en met name de maag. De maand zal ook rustig verlopen betreft de maan. Energieën komen tot zijn recht en je gaves zullen wat bewuster ontwikkelen. Geniet ervan, want doe je dit niet, dan kom je met een opgesloten gevoel de maand door en dat is oznde, want nu in juni liggen er zoveel kansen voor je!

 

Concrete tips om het meeste uit deze maand te halen

Plan wat avondjes en dagjes rust. Dit is een mooie maand om tot jezelf te komen en je idealen uit te werken en na te streven. Zorg dat je jezelf niet voorbij loopt in allerlei afspraken en verplichtingen. Kies bewuster voor jezelf. Anders ontstaat er onwijze vermoeidheid en onrust in jou.

Op zware dagen, bedenk je dan waar je voor staat en waar je mee bezig bent. Onthoud wat je doelen zijn in dit leven en bedenk een plan om dit te behalen. Slapen zal ook veel beter gaan deze maand. Je lichaam reageert beter op jou en staat meer in verbinding. Schrijf je dromen op en geniet van de ontwikkeling van je eigen jij.

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van juni 2019”