Geesten in spiegels zien: ontstaanswijze en oplossing

geesten in spiegels zien

Vele mensen hebben wel eens gehoord van geesten in spiegels zien. Of velen hebben dit zelf meegemaakt. Vandaag gaan we het dus hebben over waarom er wel eens (sneller) geesten in spiegels worden waargenomen.


Geesten in spiegels zien, een vorm van helderzien

Om geesten waar te nemen, moet je helderziend zijn. Velen hebben niet door dat ze helderziend zijn. Helderziend ben je namelijk al wanneer je gewoon door mensen heen kunt zien, weet wanneer ze liegen. Wanneer je slechts deze vorm van helderziendheid al hebt, ben je dus ook gevoelig voor geesten waarnemen. Baby’s kunnen zelfs al helderziend zijn!

De ene geest is er om jou te helpen en de ander om jou te in huis. Maar er is nog een soort: geesten die een boodschap willen overbrengen. Vooral deze laatste soort probeert het wel eens via spiegels en ramen.

Wist je dat in de wereld van magie ook spiegels worden gebruikt?Waarom zie je niet de hele tijd geesten als helderziende?

Vanwege onze referentiekaders, zien de meeste van ons niet de hele dag allerlei soorten geesten. Je ziet geesten pas als je echt erg helderziend bent. Ben je nog niet op dat level, dan zie je geesten vaak op bepaalde manieren, namelijk op manieren waaraan jij een geest herkent. Bij de één is dat bijvoorbeeld altijd precies zoals ze de overleden geliefde hebben gekend en de ander ziet bijvoorbeeld geen gezichten. Dit komt voornamelijk omdat de mensen die net niet de geesten 100% goed en puur kunnen zien, teveel met hun hoofd bezig zijn als zij een entiteit proberen waar te nemen. En zij zijn teveel met hun hoofd bezig, omdat zij de entiteit niet 100% kunnen waarnemen: je gave pakt over naar je hoofd, je onderbewuste pakt over naar je bewuste.Waarom neem je veel waar via spiegels of ramen?

Wanneer deze groep mensen in een spiegel of door een raam kijkt zit er een extra laagje tussen jou en hetgeen wat je gaat waarnemen. Dit kan vaak de helderziendheid bevorderen omdat het ‘even wat anders is‘. Dat is natuurlijk net het verschil tussen helderzien en zien: dat het even iets anders gaat. Maar is er ook een moment van onverwachtheid wanneer je door een spiegel of raam kijkt. Deze twee zijn namelijk vaak wat troebeler, er zit een vlekje op de spiegel, en je gezichtsveld wordt beïnvloed. Juist door deze externe beïnvloeding, kan jouw helderziendheid worden getriggerd. Je brein wordt verrast door het plotse ‘anders zien dan wat het verwachtte’. Daarom ben jij op dat moment extra in de gelegenheid om de entiteit waar te nemen. Een geest heeft dit precies nodig om een boodschap over je te brengen aan je. Vaak duurt dit waarnemen niet lang, omdat je het dan bewust al probeert te verklaren.

Leertip: ontwikkel je helderziende en andere gaven! Klik op de foto.

paranormale gaves

Bekijk hier wat je kunt doen als je bang bent voor geesten in huis:

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

3 thoughts on “Geesten in spiegels zien: ontstaanswijze en oplossing

  1. Siebrig Jasper-De Wilde says:

    Hoe weet je als je paranormaal begaafd bent?

    • Desiree says:

      Beste Siebrig, dat is een grote vraag! Wanneer je nog geen letterlijke kenmerken hebt ondervonden zoals geesten zien, kleuren zien, dingen horen, etc.. mag je anders gaan kijken. Kijk naar al je zintuigen en ga na of er iets opmerkelijk aan is. Zie je bijv. door mensen heen? Dan valt dat onder helderzien en heb je de potentie. Dat zelfde geldt voor voelen hoe iemand zich voelt en heldervoelen, en simpelweg dingen weten over bepaalde situaties en helderweten. Ik hoor het graag of je meer wil weten :). Groetjes, Desiree

LEAVE A COMMENT