Astrologisch weerbericht van juli 2019

De maand juni was een vlotte maand als je op jouw pad liep en stil stond bij je doelen. Voor degenen die wat meer op automatische piloot leefden of misschien zelfs meer overleefden dan leefden, was het een lange en vermoeiende maand. Dit keer begint de maand juli al en staat er voor veel mensen een vakantie gepland!

 

 

Het astrologisch weerbericht van juli 2019:

Nu het astrologisch weerbericht van juli 2019: juli wordt een lekkere maand waarin werkdruk wat lichter voelt dan normaal en makkelijker vol te houden. Goede en blije sferen hangen vrolijk in de lucht en onverwachte tripjes worden uitgevoerd. Wel zal op werk wat meer revaliteit spelen.

Juli is ook een maand waarin je de prikkels om je heen wat minder opmerkt, alsof je wat meer geaard bent. Houd jezelf niet voor de gek, dat zal alleen deze maand zo zijn. Daarna zul je weer je oude overpirkkelde zelf zijn, als je dat van nature bent. Dus geniet van deze maand en probeer er bewust aan te werken hoe je jezelf afschermt ook na deze maand.

In juli zal ook wat vermoeidheid naar boven komen op je schouders en op je nek. Geef er vooral aan toe en pak lekker wat slaap. Schrik er niet van als dit een poosje tien uurtjes per nacht is. Kom tot jezelf en fantaseer lekker over jouw leven. Dit is een slechte maand om over je grenzen heen te (blijven) gaan. Deze kloppen komen extra hard weer bij je terug. Het is namelijk ook een burn-out gevoelige maand.

 

Concrete tips om het meeste uit deze maand te halen

Plan genoeg slaap. Plan hiervoor tijd in. Doe eens wat minder in het weekend. Geniet van je rust, maar blijf op je hoede van negatieve mensen om je heen. Ook deze komen namelijk tot rust en kunnen plannen uitvoeren.

Focus je wat meer op jezelf: hoe moet je je aarden en afschermen? Of wat heb je nodig om je beter te voelen? Heb je bijvoorbeeld nog een hypnose voor jezelf als idee staan om van een allergie af te komen. Of een fysiotripje? Of een grote schoonmaak in je huis? Dit is dé maand om ze lekker te plannen! Als je tijd voor jezelf plant om dingen voor jezelf te doen, zul je merken dat je erg veel energie krijgt.

Astrologisch weerbericht van juli 2019

RELATED ARTICLE

Written By

Desiree

Het is mijn passie het onzichtbare tastbaar te maken.

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van juli 2019”