Astrologisch weerbericht van augustus 2019

De maand juli was een maand waar vermoeidheid je gauw de kop op stak. Ook werd jou laten voelen hoe het is om je geaard te voelen. Dit, in de hoop dat je dit overneemt wannneer het weer augstus wordt, want aarden komt jou niet aanwaaien in augustus!

Waarom is aarden eigenlijk zo belangrijk? Dat is omdat je veel via je intuïtie en gaves doorkrijgt gedurende de dag. Veel prikkels opvangt. Als jij die niet kunt laten afstromen via je voeten raak je vol en moe.

 

 

Het astrologisch weerbericht van augustus 2019:

Nu het astrologisch weerbericht van augustus 2019: augustus is een vreselijke maand voor zij die hun keuzes niet durven te maken. Wanneer je ‘doet wat normaal is’ en wat anderen van je verwachten, komt er een vreselijke vermoeidheid op je af. Je kunt slapen en ontspannen wat je wil, maar zonder resultaat. De enige manier om de vermoeidheid de baas te zijn is keuzes durven maken. Keuzes die misschien helemaal geen vastigheid garanderen, maar wél geluk. Er zijn altijd oplossingen, dus durf die te zoeken. Strijd voor wat je waard bent. Deze maand staat voor velen dan ook voor het wisselen van baan.

Wat je deze maand ook extra tegen zult komen, zijn mensen die over je grenzen proberen heen te gaan. Sta daarom eens wat meer stil bij hoe jij in elkaar zit zodat jij dit ook kunt overbrengen naar anderen. Als je het zelf niet weet, willen anderen je deze maand maar al te graag vormen. En daar word je erg ongelukkig van. Lees anders bijvoorbeeld ook eens vijf tips om nee te zeggen en kijk of je je erin kunt vinden. Deze kun je dan toevoegen in je eigen handleidinkje!

Zoals ik eerder benoemde, zal augustus een maand zijn waarin je maar weinig geaard zult zijn. Hier mag je echt je best voor doen. Eens bewuster worden van je lichaam en oefeningen doen! Je niet geaard voelen is zowel reactie als gevolg voor de mensen die zich graag bemoeien met je. Ze bemoeien zich namelijk omdat je niet geaard bent en je raakt er niet-geaard van omdat ze je weghalen bij de echte jij. Bekijk hieronder een makkelijke manier van aarden en/ of scroll verder!

Concrete tips om het meeste uit deze maand te halen

Plan je rust en maak strenge regels over hoe en wanneer dit te plannen. Doe je zien dat de maand voorbij vliegt, maar je weinig genoten hebt. Of eigenlijk niet eens het gevoel hebt dat de maand gebeurd is. Je mag niets doen even belangrijk gaan vinden als iets doen. Dit heet namelijk gewoon investeren in jezelf.

Veel mensen willen deze maand ook graag gebruiken voor een grote schoonmaak. Plan dit vooral, dit zal bijdragen aan jezelf energetisch ook schoonmaken. In huis hangt namelijk energie van de afgelopen tijd. Ruim je dit op met een sopje, dan ruim je dus ook deze energie op!

RELATED ARTICLE

Be the first to comment “Astrologisch weerbericht van augustus 2019”